Je kunt het entertainment tijdens een feest overlaten aan jouw oom, die een munt tevoorschijn kan toveren uit jouw oor, maar misschien kun je beter een échte act voor een feestje boeken waar iedereen plezier van heeft. Hier zijn vijf topacts voor ieder event, met als bonus ook nog vijf feest tips zodat iedereen optimaal zal genieten!

1. Goochelaar

Zeker met al die “Street Magic” artiesten die je de laatste jaren op t.v. ziet, zijn goochelaars weer enorm hip. In plaats van een podiumact staan ze midden tussen de gasten, en voeren de meest verbluffende trucs uit. Van chique tot aan casual, je vindt ze op Artiest.nl! Ook al heten ze ‘tafelgoochelaar’, de tafel is optioneel bij deze artiesten.

Feest tip: Met statafels is de kans groter dat mensen in contact komen met met gasten die ze nog niet kennen.

2. Karikatuur tekenaar

Een leuke act én een cadeau voor thuis, dat is mogelijk met een karikatuurtekenaar. Deze artiest maakt in slechts enkele minuten een treffende illustratie van iedere gast die het aandurft om voor de tekenaar plaats te nemen. Hilariteit gegarandeerd, en het resultaat mag uiteraard mee naar huis.

Feest tip: Laat het resultaat digitaal mailen en verzamel zo mailadressen tijdens een zakelijk event.

3. Waarzegster

Zorg voor wat mystiek en boek een waarzegster act voor een feestje. Daar kan je hand worden gelezen, of er worden kaarten gelegd die jouw toekomst voorspellen. Zelfs als je er niet in gelooft is het een bijzondere act, met de kans dat ook jij overtuigd zal worden!

Feest tip: Met name dames genieten enorm van een waarzegster act, je kunt ook als vrijgezellenfeest samen een workshop volgen.

4. Zanger

Een uurtje met een zanger op een (klein) podium kan ieder feest een flinke dosis adrenaline geven. Een zanger kan de menigte opzwepen, of juist heel subtiel de sfeer bepalen. Er zijn zangers die met hun karakter direct de aandacht naar zich toe weten te trekken, er zijn ook zangers die juist als ‘muzikaal behang’ de toon zetten.

Feest tip: Kies een zanger die past bij jouw favoriete repertoire. Denk aan een Rock& Roll zanger of iemand die vooral Nederlandstalige hits ten gehore brengt.

5. Clown

Voor de kleintjes is er natuurlijk niets leuker dan een clown als act voor een feestje inhuren. Daarbij is er enorm veel keuze, iedere clown heeft weer een compleet uniek karakter. Sommige zijn totaal onherkenbaar met hun kostuum en schmink, andere clowns transformeren met slechts enkele strepen mascara tot een hilarische entertainer.

Feest tip: Boek een schmink clown die ieder kind omtovert tot lopend kunstwerkje!

Je vindt voor ieder feestje een passende act via Artiest.nl. Bekijk het aanbod artiesten en neem direct contact op met jouw favoriete artiest!