INTRODUCTIE

Alex Buijk is een goochelaar in hart en nieren. Met meer dan tien jaar ervaring op het podium en met ruim 120 optredens per jaar wordt het direct duidelijk dat we met een professionele goochelaar te maken hebben. Het grootste talent van Alex is waarschijnlijk niet eens het assortiment aan verbluffende trucs, het is zijn mensenkennis en feilloos inzicht om het publiek te bespelen wat de acts van goochelaar Alex Buijk zo interessant maakt. Van een klein publiek tot een grote zaal, van kinderen tot senioren, deze goochelaar zal alles en iedereen inpakken …. en soms zelfs letterlijk!

VIDEO

Wanneer een goochelaar op een podium staat, met het publiek netjes in rijen op stoelen, is het een stuk eenvoudiger om trucs op te voeren. Wanneer je tussen mensen doorloopt die op het vliegtuig wachten wordt je als artiest van alle kanten bekeken. Geen probleem voor Alex Buijk, hij mengt zich tussen de reizigers en voert ter plekke allerlei bijzondere trucs uit. Daarbij staat interactie met de aanwezigen op de eerste plek. Kaarten verdwijnen en ballen verschijnen, zowel kinderen als volwassenen kijken verbaasd wanneer Alex een onverwachte draai geeft aan zijn trucs. De tijd vliegt voorbij met deze rasartiest!

TAFELGOOCHELAAR

Hoewel Alex Buijk soms echt met tafels goochelt, is een tafelgoochelaar een artiest die goochelt terwijl je daar met je neus bovenop staat. Deze vorm van entertainment is ideaal voor verjaardagsfeesten, bedrijfsborrels en iedere locatie waar groepen mensen snakken naar leuk en ongedwongen amusement. Niet alleen zal Alex dichtbij de mensen komen om trucs op te voeren, de aanwezige gasten komen ook nader tot elkaar terwijl ze de bijzondere magische goocheltrucs bespreken.

PODIUMSHOW

Op een podium voor een groep bezoekers, gasten, collega’s of cursisten verandert goochelaar Alex Buijk in een presentator, een onderwijzer én een motivational speaker die goochelt met voorwerpen maar ook met het aanwezige publiek. Met woorden en gebaren weet hij iedereen te verbazen en daarnaast ook een waardevolle boodschap mee te geven. Wat deze boodschap is wordt samen met de opdrachtgever bepaald.

LOGO ONTHULLING

Wil je een nieuw logo onthullen? Of vindt er een wisseling in de directie plaats die je op een verrassende wijze wilt presenteren? Goochelaar Alex Buijk tovert logo’s en zelfs personen tevoorschijn als onderdeel van een presentatie. Zo maak je van iedere onthulling een evenement om niet meer te vergeten.

KINDERGOOCHELAAR

Alex Buijk heeft een ruime ervaring met kindervoorstellingen op scholen en tijdens andere evenementen waar veel kinderen aanwezig zijn. Alex laat niet zomaar losse trucs zien, hij maakt er echt een interactief verhaal van waarbij de aanwezige kinderen de hoofdrol vertolken. De goochelaar transformeert tot allerlei grappige karakters die allemaal over magische krachten beschikken. Voor iedere leeftijdsgroep wordt een maatwerk kindergoochelshow samengesteld.

Is dat alles? Zeker niet! Alex Buijk is een veelzijdige professionele goochelaar die te boeken is voor feesten, beurzen, bruiloften, keynotes en vele andere gelegenheden die een stukje magie kunnen gebruiken. Neem direct contact op met deze artiest voor een overzicht van de mogelijkheden.

Neem rechtstreeks contact op met Alex Buijk

Bezoek de website

alexbuijk.nl