Om een fantastisch feest te organiseren hoef je echt niet altijd een grote zaal te boeken. Het is vaak ook mogelijk om gasten thuis te ontvangen waar je alles lekker bij de hand hebt. Je zult wel wat extra inspanning moeten verrichten om van jouw eigen woning een feestpaleisje te maken, waar zich magische taferelen afspelen die jouw gasten nog lang zullen bijblijven. Of maak het jezelf gemakkelijk en boek een artiest aan huis! Ding dong, wie is daar?

Clown aan huis

Je kunt kinderen met een zak snoep voor de televisie zetten met de laatste Disney film op Blu-ray, of je kunt ze een bijzondere ervaring geven in 3D zonder brilletje. Met een clown wordt ieder feest een…nou ja een feest dus! Jonge kinderen gaan helemaal door het lint wanneer er een clown binnenkomt, deze vrolijke gast met rode neus zal als een rattenvanger van Hamelen de kinderen achter zich aan krijgen. En deze feestvreugde reikt verder dan de kids, ook volwassenen zullen zich weer even kind voelen als ze een kroon van ballonnen op hun hoofd krijgen. Met een clown aan huis geef je kinderen een onvergetelijk moment van plezier! Tip voor de “clean-freaks”; confetti is optioneel!

Goochelaar aan huis

Maak van ieder feest een magische belevenis met een goochelaar. Past dat wel, met al die assistentes, kooien, kisten en tijgers in de woonkamer? En vliegen de gordijnen niet in brand tijdens de vuuract? Wees gerust, niet iedere goochelaar heeft een Las Vegas podium nodig om een goede indruk achter te laten, de beste goochelaars kunnen met slechts 52 kaarten al duizenden goocheltrucs laten zien. Hilariteit voor jong en oud, én met een nette goochelaar in pak over de vloer krijgt jouw huisfeest direct een beetje meer klasse.

Zanger aan huis

Natuurlijk, met een Spotify playlist kun je best een lekker sfeertje bouwen, maar het wordt pas echt een knalfeest met een zanger aan huis, of een duo! Er zijn zangers die hun eigen draagbare sound system meenemen, of gewoon met een gitaar op de rug binnen komen wandelen en een akoestische sessie ten gehore brengen. Live muziek biedt meer dan achtergrondmuziek tijdens het genot van een hapje en drankje, breng die authentieke concert ervaring naar je eigen huiskamer of in de tuin. Wedden dat jouw buren over de schutting komen gluren om die professionele artiest aan huis te bewonderen?

Welke artiest zou jij wel eens in huis willen halen? Kijk eens naar het aanbod op Artiest.nl voor de beste artiesten van Nederland.