Hoeveel kost een artiest boeken?

Veel particulieren, bedrijven en organisaties slaan live entertainment over omdat ze denken dat artiesten huren te duur is. Dan maar een muzieksetje met mp3’s en wat muffe borrelnootjes? Wij zijn meer van kwaliteit boven kwantiteit. Ga je ieder jaar een verplicht nummertje opvoeren voor familie of werknemers, of plan je écht een leuk evenement waar de gasten het nog lang over zullen hebben? Wij helpen je de verhouding tussen prijs en kwaliteit te bepalen, en de juiste artiest te kiezen voor een bescheiden budget.

Hoe gaat het met de oliebusiness?

Rijke oliesjeiks kunnen met gemak Beyoncé of Rihanna laten invliegen voor een spectaculair optreden, voor het “normale” volk die deze optredens betaalt met tanken aan de pomp zijn deze sterren natuurlijk onbereikbaar. Wist je dat er in Nederland veel zangers en zangeressen rondlopen die net zo goed kunnen zingen, datzelfde charisma bezitten en toch heel toegankelijk zijn? Daar komt nog bij dat een professionele artiest vaak het repertoire van alle grote artiesten kan vertolken. Ontdek die pareltjes van de Nederlandse muziekwereld voordat ze een talentenjacht in Amerika winnen!

Geld uitgeven of geld investeren?

Als ondernemer denk je in termen van kosten en baten. Wat levert een artiest tijdens een beurs of evenement je op? Als jij meer potentiële klanten kunt lokken naar jouw stand heb je die kosten er snel uit. En je weet dat beursgangers altijd nieuwsgierig worden als er een groep mensen om een stand heen staat. Een andere manier om munt te slaan uit een artiest zoals een goochelaar of clown die over de beursvloer loopt, is het uitdelen van vouchers, kortingen en prijsjes die af te halen zijn op de stand. Zo wordt de prijs voor een artiest geen aderlating maar een winstgevende business.

Groots entertainment op schaal

Er zijn veel buitenlandse toeristen die de Nederlandse highlights alleen kennen van Madurodam, en niet van de originele locaties. Ook met een artiest op jouw evenement kun je van een groot idee een geschaalde versie maken zonder in te boeten op kwaliteit. In plaats van een live band boek je een professionele solist met gitaar, in plaats van een illusionist op een podium met olifanten kies je voor een ervaren goochelaar met een spel kaarten, in plaats van een circus huur je het alleen het leukste deel; een clown natuurlijk! Ga liever voor klein en professioneel dan groot en amateuristisch.

Een artiest boeken; voor de prijs hoef je het niet te laten. Bekijk de professionele en toch betaalbare artiesten op Artiest.nl