Een huwelijk is een uniek moment in een mensenleven. Het is zo’n bijzondere gebeurtenis dat sommige mensen zelfs meerdere malen trouwen! Ieder echtpaar wil uiteraard een gedenkwaardige bruiloft meemaken, gevuld met romantiek, liefde, humor en knallende kurken. Hoe zorg je ervoor dat jouw huwelijksfeest niet zomaar een dertien-in-een-dozijn feestje wordt? Door een artiest te boeken voor de bruiloft die perfect past bij het bruidspaar, de familie én vrienden… Dat klinkt nog best ingewikkeld, maar dat valt reuze mee!

Artiest boeken voor een bruiloft

De voorbereiding op een huwelijk is een uitstekende stresstest voor ieder aanstaand echtpaar. Als je dit overleeft kunnen jullie alles aan wat de toekomst zal brengen. Er moet enorm veel geregeld worden, bij elke stap zijn er zoveel opties dat het overweldigend kan worden. De locatie, wel of niet trouwen voor de kerk, wie mag er allemaal op het trouwfeest komen, en hoe zorg je dat de gasten er net zoveel plezier aan beleven als het bruidspaar? Om een artiest boeken voor een bruiloft alvast wat eenvoudiger te maken geven we je hier enkele tips:

Hoe boek je een artiest voor een bruiloft?

  • Met live muziek na de ceremonie of tijdens het huwelijksfeest creëer je de perfecte sfeer. Je hoeft daarvoor echt geen orkest in te huren, met één muzikant of een dynamisch duo kun je betaalbaar live entertainment boeken.
  • Met meerdere generaties, en mensen in jouw omgeving die elkaar niet of nauwelijks kennen, is er geen directe “link” tussen de gasten. Heb je al eens gedacht aan een tafelgoochelaar? Dat is een artiest die rondloopt tijdens het huwelijksfeest om leuke trucs te laten zien én om onderlinge communicatie aan te wakkeren.
  • Kinderen hebben het vaak zwaar te verduren tijdens een bruiloft. De hele dag lang in hun nette kleren achter de grote mensen aanlopen, en dan ook nog een stomvervelend bruidsfeest met lauwe ranja. Voor EHBV (Eerste Hulp Bij Verveling) schakel je een clown in, en het liefst eentje die ook nog ballonfiguren kan maken en erbij goochelt. Ook leuk voor volwassenen!
  • Het kan je beste vriend zijn, maar een bruiloft aan elkaar praten is niet voor iedereen weggelegd. Gun de “best man” wat rust, huur gewoon een professionele spreker in om alles aan elkaar te praten en de activiteiten te coördineren. Zo wordt de bruiloft een prachtig evenement voor alle aanwezigen.

Ga niet over één nacht ijs, bekijk eens rustig het aanbod artiesten op Artiest.nl en neem contact op met de acts die passen bij jullie stijl en voorkeuren.
Bonus tip: Laat dezelfde artiest ook weer optreden bij een volgend bijzonder moment in jullie leven zoals een baby shower of jubileum.