Je bent bezig met de organisatie van een evenement. De locatie is geregeld, de catering is orde en je hebt al een leuke outfit in de kast hangen. Is er nog iets waarmee je écht impact kunt maken? Wat dacht je van live entertainment? Een artiest boeken is een fluitje van een cent via Artiest.nl. Maar welk soort artiest past bij jouw event? Laten we eens drie artiesten matchen bij drie evenementen!

Artiest boeken voor een trouwfeest

Dit is een feestelijke gelegenheid die vaak in stijl wordt gevierd maar toch luchtig moet blijven. Wij kiezen voor… een goochelaar! En dan niet eentje die op een podium zijn trucs staat te vertonen, maar voor een tafelgoochelaar die rondloopt tijdens het feest na de ceremonie. De combinatie van familie en vrienden op een trouwfeest is vaak heel divers, een goochelaar is eigenlijk voor iedereen leuk om te ontmoeten.

Artiest boeken voor een reünie

Je hebt elkaar al jaren niet meer gezien, herken je die oude klasgenootjes nog? Het is maar de vraag of het net zo klikt als vroeger. Wij kiezen voor… een zanger! Als je wat ruimte (en budget) hebt zou je een hele band kunnen boeken, maar je kunt ook een solo artiest boeken die een heerlijk nostalgisch sfeertje kan neerzetten. Vraag vooraf of deze artiest het repertoire van jullie schooltijd kent voor een heuse “blast from the past”.

Artiest boeken voor een opening

De ballonnen hangen klaar, de gasten worden verwelkomd met een heerlijk glas champagne en iedereen is in opperbeste stemming. Naast klanten en collega’s is de aanhang met kinderen uiteraard ook welkom. Wij kiezen voor… een clown! Iedere feestelijke gelegenheid wordt nog leuker met een enthousiaste clown, die de grootste zuurpruim nog een glimlach op het gezicht kan toveren. Een clown kan de kinderen vermaken terwijl de volwassenen genieten van een gezellig onderonsje.

Dit zijn slechts drie evenementen met onze suggesties. Wil je zelf een artiest boeken en heb je moeite met een keuze maken? Neem gerust contact op met de redactie van Artiest.nl, zij wijzen je graag in de juiste richting!