De bruid en bruidegom zien er prachtig uit op de dag van hun leven. Ieder stelletje verheugt zich op dat sprookjeshuwelijk waar je nog lang met plezier op terug zult kijken. Maak van ieder moment een gedenkwaardige gebeurtenis met de juiste artiest op de juiste plek. Wil je een artiest op een bruiloft boeken waar je écht het verschil mee maakt? Dan hebben wij wel een paar suggesties!

The Wedding Singer

De grootste hit van acteur en komiek Adam Sandler is The Wedding Singer, een film over… een zanger voor bruiloften dus. De film sprak met name tot de verbeelding door de overweldigende jaren tachtig stijl. Kies als artiest op jouw bruiloft een muzikant of band die jouw favoriete muziekstijl ten gehore brengt. Dit kunnen naast klassiekers ook recente nummers zijn met een sausje van bijvoorbeeld Rock ‘n Roll, disco of zelfs skihut.

Rick & Timon

Je kunt een fortuin uitgeven aan een bekende artiest die een half uurtje komt optreden. Jouw favoriete zanger op de bruiloft, waanzinnig toch? Als jouw geld uit een kraantje komt stromen moet je dat vooral doen, maar je zult waarschijnlijk aangenaam verrast zijn hoe goed “onbekende” muzikanten zijn. Als bijkomend voordeel spelen ze vaak een veel ruimer repertoire zodat alle gasten kunnen swingen en schuifelen op hits van meerdere generaties.

Meer dan muziek

Wanneer je een artiest op een bruiloft wil boeken is er uiteraard nog veel meer mogelijk dan een zanger of live band. Zeker op een bruiloft met veel jonge kinderen op de gastenlijst kun je eens kijken naar het aanbod clowns. Wanneer er veel gasten komen die elkaar niet zo goed kennen is een tafelgoochelaar ideaal. Dit is een artiest die zich direct tussen de gasten mengt en mensen met elkaar in contact brengt. De magie van deze artiest reikt verder dan de goocheltrucs!

Begin op tijd met het bepalen van de perfecte artiest op een bruiloft, er zijn artiesten die je lang vooraf moet reserveren. Bekijk het aanbod op Artiest.nl en neem contact op met de artiest die van van jouw bruiloft een echt droomhuwelijk zullen maken.