Een bruiloft is een magisch moment in het leven, met name de huwelijksvoltrekking is een ervaring om nooit meer te vergeten. Het trouwfeest dat daarna plaatsvindt is niet altijd even interessant, laten we heel eerlijk zijn. Familieleden van twee kanten die elkaar niet of nauwelijks kennen, vrienden en kennissen die direct bekende gezichten opzoeken en een groot verschil in leeftijd maken het vaak tot een verplicht nummertje. Probeer daar maar eens een geschikte artiest voor te vinden. Wij hebben wel een suggestie; een goochelaar! Dit soort artiest inhuren staat garant voor een magisch huwelijksfeest.

F*ck with your mind

Excuses voor het taalgebruik, met deze titel weten de meeste Nederlanders direct over het soort trucs dat we bedoelen. Breng de spanning van Street Magic naar een trouwfeest en laat een professionele goochelaar rondlopen om sterke staaltjes “gedachtenlezen” op te voeren. David Blaine, Criss Angel, Derren Brown en Victor Mids zijn allemaal goochelaars die trucs gebruiken om de illusie te wekken van gedachtenlezen. Er lopen in Nederland meerdere goochelaars rond die je ook verbaasd doen staan over hun “bovennatuurlijke” krachten. Dit soort artiest inhuren voor een bruiloft is de perfecte gelegenheid om de gasten een waardevolle herinnering mee te geven.

Lucht verkopen

Goochelaars en clowns hebben behoorlijk wat overlapping, zo zijn er clowneske goochelaars of clowns die goocheltrucs opvoeren. Een bijzondere specialiteit van sommige artiesten is de kunst van het ballonvouwen. Zo maken ze met een handomdraai een kroon voor een klein prinsesje, of een hondje voor oma. Wanneer er veel kinderen aanwezig zijn is een clown met trucs altijd een graag geziene gast. Met een goochelaar die ook wat grappen en grollen in het repertoire geeft kun je een zeer divers gezelschap uitstekend vermaken. Deze artiest inhuren maakt van iedere bruiloft een feest voor jong en oud.

Tip: Goochelen met het bruidspaar! Vraag de goochelaar om een truc uit te voeren met het bruidspaar, dat zorgt altijd voor grote hilariteit. De bruid en bruidegom voelen zich niet zo opgelaten als er een goochelaar aan hun zijde staat die op een onderhoudende wijze dit kersverse echtpaar even in de schijnwerpers zet. Vraag bij deze artiest inhuren om een truc met ringen, of laat een bijzondere kaart uit de bruidstaart verschijnen.