De verjaardag van jouw kind is in aantocht, ditmaal wil je groots uitpakken. Wat is er nog meer mogelijk naast een springkussen in de tuin of een trip naar de bowlingbaan? Met live entertainment blaas je leven in ieder kinderfeest, zelfs letterlijk met een ballon kunstenaar! Welke artiest kun je boeken voor een kinderfeest? Laten we eens drie artiesten op een rijtje zetten voor een feest waar ieder kind vrolijk van wordt!

1. Clown

Laten we beginnen met een klassieker, de traditionele clown op een kinderfeest brengt direct leven in de brouwerij. De stijl tussen clowns kan flink variëren, naast de energieke en soms zelfs overweldigende clowns met flitsende kostuums en veel make-up, zijn er ook clowns die met slechts een beetje make-up en een meer kalme benadering sfeer kunnen brengen. Een goede clown lijkt misschien het middelpunt van de aandacht te zijn, maar stelt juist de kinderen centraal.

2. Ballon kunstenaar

Heb je ooit in levende lijve een ballon kunstenaar creaties zien vouwen? Dat is bijna net zo indrukwekkend als het resultaat. Jong en oud zal verbaasd toekijken wanneer enkele felgekleurde ballonnen transformeren tot een hondje, een kroon of een ander “luchtig” object. Dit is ook typisch een artiest die niet alleen kinderen aanspreekt maar ook de volwassenen zal vermaken.

3. Goochelaar

Met goocheltrucs heb je de aandacht van een kind direct te pakken. De verbazing wanneer twee touwtjes veranderen in één lang touw, of ringen die los zijn, dan weer in elkaar hangen en weer los… Voor een heel groot kinderfeest kun je een goochelaar boeken die voor een centraal publiek optreedt, voor een meer bescheiden feest laat je de goochelaar samen met de kinderen goochelen. De kinderen mogen zelf meedoen en zullen nog lange tijd plezier beleven aan de trucs die ze geleerd hebben.

Alles in één!

Als je niet kunt kiezen is er een oplossing; boek een clown die ook kan goochelen én ballonen kan vouwen! Sommige artiesten hebben bewust gekozen voor één act, er zijn ook alleskunners die zich direct aanpassen op de situatie en ieder kind zullen vermaken. Bekijk de artiesten voor een kinderfeest op Artiest.nl en geef een feest waar de kinderen nog lang van zullen nagenieten!