Ieder huwelijk is een onvergetelijk en uniek moment voor twee personen, die voor de rest van elkaars leven samen zullen zijn. Als jullie tientallen jaren later samen naar de foto’s kijken komen de herinneringen weer naar boven. Je denkt aan alle vrienden en familieleden die deze dag met jullie hebben gedeeld. Nodig je ook een artiest uit op de bruiloft? Dan heeft jullie herinnering ook een live soundtrack. Over artiesten en bruiloften gesproken; welke artiest, zanger of acteur zie je graag op jouw huwelijksfeest verschijnen?

1. Julia Roberts

Schrap deze dame maar direct van je lijstje, daar komen alleen maar problemen van! In 1997 probeerde ze het huwelijk van haar ex-vriend Dermot Mulroney te saboteren, en liet Cameron Diaz in tranen achter in de film “My Best Friend’s Wedding”. Twee jaar later liet ze Richard Gere achter op het altaar als de “Runaway Bride”. Richard had dit kunnen voorspellen toen hij die sportschoenen onder Julia’s trouwjurk zag uitsteken…

2. Adam Sandler

Als jij van synth-pop en androgyne figuren houdt is Adam Sandler “The Wedding Singer” voor jouw bruiloft. Hij zingt namelijk het onvergetelijke repertoire uit de jaren tachtig. Helaas wordt hij zelf gedumpt door zijn aanstaande. Het licht aan het einde van de tunnel verschijnt in de vorm van Drew Barrymore. Zullen zij uiteindelijk samenkomen? Blijkbaar zijn er “50 first dates” nodig om elkaar echt te leren kennen.

3. Adam Levine

Je vroeg alleen om een klontje suiker voor de koffie, en dan staat plotseling Adam Levine van Maroon 5 op het podium “Sugar” te zingen. In een muziekvideo uit 2014 komt de band als “Wedding Crashers” tevoorschijn en treden ze live op voor een verrast bruidspaar. Volgens officiële bronnen waren de bruidegommen vooraf op de hoogte gesteld. Zij waren allang blij dat het niet Thomas Rhett was. Wat zou er gebeuren als hij “Marry Me” voor jouw aanstaande zingt?

4. Owen Wilson & Vince Vaughn

Over “Wedding Crashers” gesproken, Owen Wilson & Vince Vaughn struinen bruiloften af op zoek naar gezellige feestjes en gewillige singles. Net als Hugh Grant schuwen ze daarbij ook niet een begrafenis hier en daar, die treurende dames kunnen zij wel troosten… Uiteraard komt er liefde in het spel, ergens is het wel jammer dat Owen en Vince niet als koppel samenkomen op het eind van de film. Dat zou een interessante “twist” zijn toch?

5. De dames van Bridesmaids

Let op met de bruidsmeisjes, voor je het weet heb je een bende losgeslagen dames zoals die in Bridemaids aan je sleep hangen! Maya Rudolph had beter het adres “per ongeluk” fout kunnen vermelden op de uitnodiging, want deze vriendinnen zie je liever gaan als komen. Dan kun je beter een a capella optreden laten verzorgen door de dames van Pitch Perfect.

Op zoek naar een artiest op jouw bruiloft? Kijk dan direct in het aanbod zangers en bands op Artiest.nl.