Er zijn veel artiesten in Nederland, wanneer je een feest of evenement organiseert zit je niet bepaald verlegen om een getalenteerde zanger, een vrolijke clown of een mysterieuze goochelaar. Maar probeer ze maar eens te vinden via internet, een zoektocht met Google brengt je in een oceaan van links waar je haast in verdrinkt. Een artiest met een website zoeken is niet ingewikkeld, de juiste informatie opzoeken des te meer. Wij helpen je graag op weg een artiest te zoeken die bij jouw event past!

Artiest.nl

Laten we ons eerst even voorstellen: Artiest.nl is een website waar je niet alleen artiesten kunt vinden, het is ook een initiatief van artiesten. Veel entertainers hebben hun eigen website, en die zien er allemaal anders uit. Soms heeft een artiest een website met een flitsende presentatie, animerende onderdelen en andere tierlantijnen. Een andere artiest heeft een website met weinig informatie, een onaantrekkelijke layout of verouderde informatie. Welke artiest is het beste? Dat weet je niet, je ziet alleen wie de beste webdesigner heeft ingeschakeld!

Level Playing Field

De Engelse term “level playing field” staat voor een gelijk uitgangspunt. Bij een voetbalwedstrijd heeft het thuisteam een voordeel. Bij darten begint iedereen met precies dezelfde score, en je strijdt volledig op eigen kwaliteiten. Je zou wellicht denken dat artiesten niet graag het internet podium delen met hun concurrenten, toch valt die onderlinge competitie reuze mee. De meeste artiesten zien elkaar juist als collega’s, en worden graag op hun eigen, unieke kwaliteiten beoordeeld. En dat maakt Artiest.nl een bijzonder platform.

Hoe werkt Artiest.nl?

Wanneer je op de website komt kun je direct een categorie kiezen, het is ook mogelijk om de pagina’s van alle artiesten te bekijken. Iedere artiest kan zichzelf voorstellen op basis van de informatie die ze zelf aandragen. Met enkele foto’s of een aansprekende video wordt het direct duidelijk wat de artiest te bieden heeft. Iedere pagina heeft dezelfde structuur, maar laat wel het unieke karakter van de artiest zien. Je kunt alleen geen boeking maken via Artiest.nl. Wanneer jij een talent ontdekt dat perfect past bij jouw feest of evenement ga je via de knop onderaan de pagina direct naar de persoonlijke artiest website. Vanaf dat moment neemt de redactie van Artiest.nl afscheid en hoopt dat je nog eens langskomt om het steeds groeiende aanbod aan professionele entertainers te bekijken. Zo brengen we vraag en aanbod samen. En wees gerust, wanneer je naar de artiesten site gaat ben je nog steeds tot niets verplicht, je mag zoveel artiesten websites bezoeken als jij dat wilt.

Heb je nog vragen? Wil je wat hulp bij het kiezen van een top artiest voor jouw feest of evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de redactie.