INTRODUCTIE

Wil je een feest of evenement organiseren en ben je op zoek naar een bijzondere manier om dit aan te kleden? Je hoeft gelukkig niet urenlang ballonnen op te blazen om een leuke sfeer neer te zetten, daar zorgt Ballonartiest André wel voor! Deze artiest voor jong en oud blaast niet alleen ballonnen op, hij maakt er creatieve kunstwerken van die alle gasten verbaasd doen staan! Deze ballonkunstenaar blaast, vouwt en vermaakt al meer als 15 jaar kinderen én volwassenen op feesten, braderieën, markten, bedrijven en evenementen. Hij tovert niet alleen de mooiste balloncreaties tevoorschijn, hij zorgt ook voor een glimlach op ieders gezicht!

BALLONSHOW

Er zijn veel artiesten die een mooie show opvoeren, maar aan het einde van de act blijf je als publiek met een goed gevoel maar met lege handen achter. Dat is niet het geval wanneer André op jouw evenement verschijnt, want alle ballonfiguren die hij live vouwt zijn tevens geschenken waar iedereen vrolijk van wordt! Als je op de calorieën let kun je André bijvoorbeeld vragen om een ballontaart te maken, dat is gebakken lucht waar je helemaal gelukkig van wordt. Het gaat daarbij niet alleen om het eindresultaat, de wijze waarop enkele gekleurde ballonnen voor je ogen transformeren tot een herkenbaar figuur is werkelijk een magische belevenis. Hoewel André een echte kindervriend is die alle kinderen op ieder feest of evenement opperbest zal vermaken, is hij daarnaast ook een graag geziene gast bij volwassenen die op zoek zijn naar luchtig vermaak.

Ballonartiest André

BALLONFIGUREN MET HOLLYWOOD ALLURE

Is dat Olaf uit Frozen? Hoe is het mogelijk dat een gele ballon plotseling een Minion is geworden? Ballonartiest André heeft voor diverse grote studio’s gewerkt en reeds talloze ballonfiguren gemaakt van bekende helden uit bekende films van onder andere Disney en Pixar. Ben je meer een gamer? Ook voor Mario draait hij zijn hand niet om. Of beter gezegd draait er zijn handen juist wel voor om! Naast bekende figuren vouwt hij ook dieren, objecten en zelfs personen voor je ogen tevoorschijn.

MET BALLONNEN WORDT HET PAS ECHT EEN FEEST

Met een flinke tros ballonnen wordt ieder evenement een echt feest. Je hoeft daarvoor niet zelf te blazen, laat André de ingang van jouw kantoor, winkel of feesttent versieren met honderden ballonnen in de kleuren van jouw merk, bedrijf of evenement. Voor maatwerk oplossingen kun je terecht bij deze unieke ballonartiest. Vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Neem rechtstreeks contact op met Ballonartiest André

Bezoek de website

deballonvouwer.nl