INTRODUCTIE

Wil je een beestachtig leuk feest organiseren met luchtig vermaak voor jong en oud? Dan moet je uiteraard bij ballonartiest Bloony zijn. Deze act is te boeken voor zowel kleine feesten thuis als voor grote evenementen bij bedrijven. Op basis van jarenlange ervaring en een onuitputtelijke liefde voor kinderen, ballonnen én vrolijke mensen zal Bloony overal een fantastisch ballonnenfeest verzorgen.

BALLONNEN

Wanneer ballonartiest Bloony haar koffer met ballonnen opent begint een groots avontuur vol met kleurrijke verrassingen. Alles wat je maar kunt wensen zal ze voor je maken, van prachtige dieren zoals een mooie hond, een vrolijke olifant of een supervlinder, tot aan een heuse ballonnentaart of hoed! Geef de jarige Job of het jubilerende echtpaar een prachtige bos met ballonbloemen, alle objecten draait ze in een fltseflats in elkaar. Oudere kinderen en volwassenen worden uitgenodigd om zelf aan de slag te gaan en hun eerste stappen als ballonartiest te zetten. Op zoek naar een leuk thema? Wat dacht je van een Sinterklaasfeest of jubileum?

Workshops

Wil je ballonnen vouwen voor je eigen kinderen, tijdens feestjes of als onderwijzer op school? Bloony onthult de geheimen van ballonvouwen tijdens een leerzame en tevens zeer gezellige workshop ballonfiguren maken. Zo leer je hondjes, konijnen, harten, zwaarden en bloemen maken. Aan het einde van de workshop kun je zelfstandig een feesthoed maken! Ideaal voor bedrijfsfeesten of uitjes, op vrijwel iedere locatie door heel Nederland.

Ballonartiest André

Ballonschool

Welkom op de vrolijkste school van Nederland: Bloony’s Ballonschool. Je hoeft niet naar deze school te lopen, fietsen of rijden, want deze opleiding wordt gegeven aan de hand van informatieve videolessen. Dat is nog niet alles, je kunt een hele starterset bestellen inclusief live support zodat je direct aan de slag kunt gaan. Deze cursus is geschikt voor zowel particulieren als voor professionals. Informeer geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden en vraag direct het gratis Ballonschool Mini Magazine aan.

Neem rechtstreeks contact op met  Sandra Chaudron

Bezoek de website

feestbeestje.nl