Introductie

Het is lastig om Chanou May in een hokje te plaatsen. Ze heeft naast de theaterschool ook de opleiding sociaal cultuur werk gevolgd, ze zingt, acteert en presenteert in meerdere talen, en ze is naast werkzaamheden in loondienst ook nog eens zelfstandig ondernemer. Ook in haar levensloop zien we deze contradictie terugkeren. Enerzijds vindt ze van zichzelf dat ze te lang “in hokjes” heeft gedacht, toch reisde ze direct na haar studie al naar Frankrijk om te “avonturieren”. Er is één constante factor in het leven én carrière van deze artiest, en dat is kwaliteit. Wat Chanou ook doet, ze doet het goed! Zoals je kunt lezen op deze pagina keert kwaliteit steeds weer terug in al haar talenten en vaardigheden.

video

Chanou May wordt regelmatig ingeschakeld door Fair Play Casino om op te treden in meerdere locaties van deze keten. Met name in de grensstreek is het handig om een presentator te boeken die niet alleen vloeiend Nederlands spreekt, maar ook Frans en Engels. Dat beperkt zich niet alleen tot spreken, als ze begint met zingen maakt het niet uit hoeveel fonkelende fruitautomaten er om haar heen staan; Chanou May is het stralend middelpunt en trekt alle aandacht naar zich toe!

ZANG

Je mag van iemand die de theaterschool heeft gevolgd verwachten dat ze een leuk deuntje kan zingen, toch mag het zangtalent van Chanou benadrukt worden. Toen ze in een opwelling naar Frankrijk reisde kreeg ze in Saint Tropez een microfoon in handen gedrukt. Die avond had ze al een contract op zak als zangeres. Na een Franstalige carrière keerde ze met 22 lentes jong terug naar Nederland voor de volgende stap in haar carrière. En daar profiteren klanten door heel Nederland nog steeds van met dit meertalige zangtalent.

PRESENTATIE

Artiesten zijn niet altijd zakelijk ingesteld, Chanou May is een aangename uitzondering op deze regel. Niet alleen heeft ze als officemanager flink wat ervaring opgebouwd als betrouwbare zakenvrouw, ze past haar professionele kennis ook toe als presentator tijdens events. Samen met de opdrachtgever bepaalt ze de toon van het evenement en de doelstellingen. Zo kan ze voor ieder publiek de perfecte presentatie neerzetten. Ook wanneer het evenement wat minder gestructureerd verloopt hoef je Chanou maar een microfoon te geven, ook zonder script weet ze haar mondje te roeren. Zelf geeft ze aan dat presenteren haar passie is, en dat enthousiasme draagt ze feilloos over aan het publiek.

…EN MEER

In de eerste alinea werd het al duidelijk dat Chanou May een dame is met vele gezichten. Ze kan zingen, acteren, presenteren en heeft naast creatieve talenten ook de nodige expertise om zakelijke doelstellingen op professionele wijze ten uitvoer te brengen. Zo is Chanou te boeken als trainingsacteur, en kun je haar benaderen voor casting opdrachten. Wanneer je op zoek bent naar een multi-talent met een ‘outside the box’ mentaliteit, ben je bij Chanou May aan het juiste adres!

Neem rechtstreeks contact op met Chanou May

Bezoek de website

chanoumay.com