Introductie

Bij grote illusionisten denk je direct aan namen als David Copperfield of Siegfried & Roy. In deze traditie van “Las Vegas” stijl goochelaars die met veel vuurwerk, mooie assistentes en verbazingwekkende trucs het publiek vermaken mag Christian Farla niet ontbreken. Er is een selecte groep illusionisten die zich “Master Magician” mag noemen, en Christian draagt deze titel al sinds 2006. Ook won hij twee Merlin Awards, de Oscars voor goochelaars. Naast grote theatershows tot aan het Ahoy toe, is Christian Farla ook te boeken voor bedrijfsevents en als One Man show voor een ‘up close and personal’ ervaring. Klaar voor magisch spektakel? Zet je schrap voor “Magician of the Year” Christian Farla.

video

Christian is een internationaal bekend en geroemd artiest. Toen Siegfried & Roy hem vroegen op te treden in Las Vegas noemde David Copperfield de act “mindblowing”. Ook in “Britain’s Got Talent” mocht hij unaniem door naar de volgende ronde, en in het Duitse “Das Supertalent” liet hij in de finale een helikopter op het podium tevoorschijn komen. Christian Farla gaat letterlijk in de hoogste versnelling als hij met een heuse Formule 1 Ferrari goochelt.

GROTE SHOWS

Niet veel illusionisten zijn in staat ruim tweeduizend maal in slechts twee jaar op te treden, toch kregen Christian en vaste assistent / echtgenote Bianca van den Ende het voor elkaar. De Efteling, Walibi en Phantasialand hebben allemaal Christian Farla ingehuurd voor een grote magic show.

EVENT ILLUSION ACT

Samen met twee assistentes zet Christian een wervelende show neer waarbij interactie met het publiek niet mag ontbreken. Wil je de directeur laten verschijn door het bedrijfslogo? Geen probleem, ook dat is mogelijk tijdens de Event Illusion Act.

ONE MAN SHOW

Christian Farla is jong begonnen, op achtjarige leeftijd leerde hij al de eerste trucs van zijn opa, sinds zijn elfde staat hij al op het podium. Voor een meer intieme setting is Christian te boeken met zijn one man show. Ook zonder bevallige assistentes en vuurwerk is hij een betoverende goochelaar van wereldniveau.

SHOWGIRLS OF MAGIC

Interesse in een magische fashion show of een ander event? De assistentes zijn ook buiten de shows van Christian Farla te boeken als de “Showgirls of Magic”. Deze dames zijn meer dan ‘eye candy’ en verheffen ieder evenement.

ESCAPE ROOM

Organiseer een compleet anders en memorabel dagje uit voor het personeel of als feestje met de verschillende Escape Rooms, ontworpen door Christian Farla. Treed in de voetsporen van Houdini of zoek naar de Lost Mummy, ben jij Christian te slim af?

MAATWERK SHOWS

Ook voor maatwerk optredens kun je terecht bij Christian Farla, ga snel naar zijn website voor alle informatie en neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

Neem rechtstreeks contact op met Christian Farla

Bezoek de website

christianfarla.nl