INTRODUCTIE

De carrière van Clown Dico begon eigenlijk als goochelaar. Toen hij als kleine jongen een goocheldoos kreeg van Sinterklaas was hij helemaal verkocht. Optreden kwam heel natuurlijk voor hem, hij liet zijn trucs direct aan zijn ouders, familie en klasgenootjes zien. Na zijn studie kwam deze veelzijdige en creatieve ondernemer met de sinterklaasorganisatie “Trabedoely en zijn Pieten”. Tijdens een stage bij Théâtre Floral trok hij voor het eerst een clownspak aan, dat bleek de geboorte te zijn van Clown Dico. Naast een vrolijke clown met een rode neus en felle make-up, wordt de act compleet gemaakt met goocheltrucs, ballonfiguren en zelfs springkussens of suikerspin machines. Wanneer je op zoek bent naar een allround entertainer die van ieder feest een beleving maakt moet je bij Clown Dico zijn!

VIDEO

Het enthousiasme springt er bij de eerste seconde al vanaf, de ontwapenende glimlach van Clown Dico is echt niet met schmink op zijn gelaat getekend. Deze clown is herkenbaar door zijn minimale make-up met felle neon-kleuren en vrolijke kostuums. Daarmee blaast hij met kracht het stoffig imago van de traditionele clown af. Kinderen lopen helemaal weg met deze vrolijke verschijning, zowel tijdens kleine feesten als bij grote optredens voor een breed publiek. Naast grappen en grollen is Clown Dico ook een getalenteerd ballonnenclown en goochelaar.

BALLONNENCLOWN

Het feest begon een beetje saai en levenloos, tot er op steeds meer plekken gasten opdoken met een ballonfiguur. Zowel kinderen als volwassenen lopen rond met de meest creatieve ballonfiguren. Die worden aan de lopende band gemaakt door Clown Dico, een professionele ballonnenclown. Dit is bij uitstek een ideale promotieact waarbij je naast amusement ook nog een leuk presentje kunt geven aan de gasten.

KINDERSHOWS

Meedoen is leuker dan kijken, dat is het motto van Clown Dico. En dat is te merken aan zijn interactieve kindershows die bol staan van leuke grappen, verrassende trucs en opvallende improvisaties. Geen enkele voorstelling zal hetzelfde zijn, want deze veelzijdige clown laat zich graag leiden door het publiek. Of door de opdrachtgever, want het is ook mogelijk om maatwerk kindervoorstellingen te laten ontwikkelen. Zo werkte hij ooit samen met de bekende gele Haribo-beer voor een speciale show.

PIO PILOOT

Een clown zonder rode neus, dat is in het kort Pio Piloot. Dit alter ego van de artiest achter de schmink behoudt de clowneske capriolen van zijn andere karakter Clown Dico, maar dan in een compleet ander jasje. Vlieg mee met Pio Piloot en bleef samen hemelse avonturen. Wie wil er nou géén piloot worden?

SPRINGKUSSENS EN TRAKTATIES

Je hoeft niet zelf meer op zoek te gaan naar leuk entertainment voor een kinderfeestje, want naast de artiest kun je ook diverse andere attracties boeken. Wat dacht je van een springkussen, of een suikerspin machine? Ook kun je andere karakters laten opdraven zoals Party de Beer en Mien de Muis. Geef jouw wensen door, en hij zal ze stuk voor stuk waarmaken!

Neem rechtstreeks contact op met Clown Dico

Bezoek de website

clowndico.nl