INTRODUCTIE

Clown Ellebel is een opvallende verschijning, met haar brede grijns en grote flapschoenen. Ze is vrolijk, lief en héél gezellig. Wanneer je een kinderfeestje wilt organiseren is er geen betere oplossing dan Clown Ellebel. Ze neemt een grote, gekke koffer mee die vol zit met allerlei leuke én creatieve verrassingen. Tijdens de goochelvoorstelling wisselen lachen en verbazing elkaar af, daarnaast mogen de kinderen uiteraard ook meedoen met de bijzondere activiteiten die uit de koffer tevoorschijn komen. Vraag ook aan Ellebel om haar schminkdoos mee te nemen, zo tovert ze alle kinderen om tot vlinder, prinses, tijger of zelfs spider-man. Of laat haar prachtige ballonfiguren maken. Kortom …. teveel vermaak om op te noemen! Je kunt Ellebel boeken voor feesten en partijen van Amsterdam tot Zaandam, wanneer komt ze bij jou langs?

VIDEO

Mammie Talks liet Clown Ellebel op het verjaardagsfeest van haar dochter optreden. Dat was een schot in de roos, de leuke verhalen en verrassende trucs vielen direct in de smaak. Maar dat was nog niet alles! Ellebel is een getalenteerd schilder, maar helaas heeft ze geen schildersdoek meegenomen… Geen nood, ze tovert de aanwezige dames in enkele minuten om tot een levend kunstwerk! Het is niet alleen zitten en kijken naar de vrolijke capriolen van Clown Ellebel, want de kinderen mogen zelf ook knutselen. Daarbij mag een heerlijke traktatie uiteraard niet ontbreken.

KINDERFEESTJE

Je kunt Clown Ellebel boeken voor ieder kinderfeestje in regio Noord-Holland. Ze zal 60 tot 120 minuten de kinderen vermaken, in overleg met de opdrachtgever verzorgt ze een unieke maatwerk voorstelling op basis van gunstige tarieven. Ook als er geen verjaardag of andere bijzondere gebeurtenis te vieren valt, kan  Ellebel je wat welverdiende rust gunnen, want ze weet aandacht van de kinderen vanaf het eerste moment te grijpen!

BALLONNEN CLOWN

Clown Ellebel is een artiest voor alle kinderen, van schattige meisjes tot stoere jongens. En uiteraard ook van stoere meisjes tot schattige jongens. Geef de kinderen een cadeau om nooit meer te vergeten met de prachtige balloncreaties die Ellebel kan maken. Kies bijvoorbeeld uit een vlinder, een hond, een dinosaurus of een zwaard. Het speelgoed kan in de kast blijven, met ballonfiguren is het feest compleet!

SCHMINKCLOWN

Lang niet alle clowns kunnen schminken, en lang niet alle make-up artiesten zien er vrolijk uit met een rode neus. Met Clown Ellebel haal je een creatieve artiest in huis die met grote vakkundigheid en creativiteit de kinderen prachtig zal versieren. Bij kleine groepen zullen dit behoorlijk complexe creaties zijn, voor grotere groepen zorgt ze voor snelle en toch heel feestelijke tekeningen.

LUCHTKUSSEN EN SUIKERSPIN

Het feest is letterlijk compleet met een portable luchtkussen en een suikerspin machine. Die kun je bij Clown Ellebel gewoon erbij boeken, en die kan de hele dag blijven staan. Het springkussen is eenvoudig met de auto te vervoeren, en is vrijwel overal te plaatsen. Zo kun je met één artiest een compleet kinderfeest invulling geven.

Neem rechtstreeks contact op met Clown Ellebel

Bezoek de website

ellebel.nl