INTRODUCTIE

Clown Erico maakt deel uit van Pallasso, een gezelschap dat circus, theater en entertainment levert voor een groot publiek, op traditionele en tegelijkertijd uiterst creatieve wijze. Naast de traditionele clown voorstellingen kun je Erico ook boeken als ballonartiest, goochelaar of animatie act voor, tussen en na voorstellingen of evenementen. Daarbij zal het team van Pallasso de complete organisatie op zich nemen als je dat wenst, of je boekt gewoon een prachtige voorstelling uit het brede assortiment live acts voor iedere gelegenheid. Met Clown Erico wordt het altijd een feest!

VIDEO

Je zult direct een nostalgisch gevoel krijgen als je de videoclips van Clown Erico en het Pallasso gezelschap bekijkt. Geniet van humoristisch entertainment dat doet denken aan de grote clowns, goochelaars en entertainers van lang vervlogen tijden. Toch weet deze artiest een frisse draai te geven aan de traditionele clown act, met opvallende attributen en komische interacties.

CLOWN ERICO

We weten allemaal dat lachen gezond is, daarom geeft Clown Erico het publiek een flinke dosis Vitamine L, wat uiteraard staat voor Lachen!. Deze clown met sympathieke uitstraling zal jong en oud aan het bulderen krijgen, met zijn ongeremde enthousiasme is plezier gegarandeerd! Naast acts die tot in de puntjes uitgedacht zijn, draait deze clown zijn hand niet om voor wat improvisatie en dollen met het aanwezige publiek. Erico is een rasechte kinderentertainer voor kinderen van alle leeftijden.

BALLONARTIEST

Kleed ieder feest of evenement gezellig aan met kleurrijke ballonfiguren. Erico de Ballon entertainer draait er z’n hand niet voor om … of juist wel? De bekende hond, bloem en zwaard ontbreken uiteraard niet in zijn repertoire, toch heeft deze professionele ballonartiest ruim 400 figuren in zijn oeuvre! Ben je op zoek naar ‘luchtige’ decoratie voor ieder evenement? Dan moet je zeker contact opnemen met deze ballonartiest extraordinair.

GOOCHELAAR

Wat krijg je als je een goochelclown ‘ontmaskert’ en in een pak hijst? Een professionele goochelaar die ieder publiek versteld zal doen staan natuurlijk! Erico is ook zonder rode neus te boeken als tafelgoochelaar of podium illusionist, met een breed scala aan verbluffende trucs en die bekende sympathieke interactie met de aanwezige gasten.

PRESENTATOR

Een event organiseren is niet eenvoudig, laat het gerust over aan deze artiest die ook heel serieus kan zijn. Tenminste, wat betreft de organisatie van een evenement of presentatie. Voor zowel acts tijdens een vast programma of als rode draad door een presentatie heen verweven, kun je een beroep doen op Clown Erico of één van zijn andere gedaantes. Indien gewenst met versterking van zijn hilarische én betoverende collega’s.

Eigenlijk zijn er te veel mogelijkheden om op te noemen, neem daarom gerust even contact op voor alle acts en entertainment.
Haal het circus in huis!

Neem rechtstreeks contact op met Clown Erico

Bezoek de website

pallasso.nl