Een clown is meer dan alleen een grappenmaker, het is een veelzijdige sfeermaker voor jong en oud! Wanneer je op zoek bent naar passend live entertainment voor jouw evenement kan een clown huren dé oplossing zijn! Waarom een clown huren zo interessant is lees je op deze pagina.

Wat doet een clown?

Een clown is een opvallende verschijning. Hoewel ze in vele verschillende gedaanten komen, blijkt de traditionele clown met fel gekleurd pak, grote schoenen en een knalrode neus nog steeds razend populair op feesten en andere gelegenheden. Een clown is vooral iemand die zorgt voor een luchtige sfeer, uiteraard voor kinderen maar ook ouders en grootouders kunnen genieten van alle grappen en grollen die een clown vertoond. De vaardigheden en stijl kunnen per artiest verschillen, vraag daarom bij een clown huren altijd naar de mogelijkheden. Denk aan ballonfiguren maken, zang en dans of goochelende clowns.

Voor welk soort events is een clown geschikt?

Je zult niet snel een clown huren voor een uitvaart, het spreekt eigenlijk voor zich dat clowns vooral in hun element zijn tijdens feestelijke gelegenheden. Dit kan een klein kinderfeestje zijn in de huiskamer of achtertuin, maar ook een groots spektakel vanaf een podium tijdens een groot evenement. Op bruiloften, feestelijke onthullingen en netwerk evenementen waar veel “volwassen” handelingen plaatsvinden, kunnen clowns de kinderen vermaken zodat de ouders hun kroost even veilig kunnen laten genieten.

Een clown huren voor jouw evenement

Wil je een clown huren voor jouw evenement? Bekijk dan onze categorie met clowns is alle soorten en maten, zeker weten dat er ook voor jou een geschikte clown tussen zit. Op iedere profielpagina kun je lezen wat de mogelijkheden en vaardigheden zijn, vaak ook met foto’s op locatie of promotiefilmpjes. Neem voor informatie vrijblijvend contact op met de artiest voor maatwerk entertainment op jouw evenement.

Een clown huren begint op deze pagina

of bekijk snel alle artiesten