INTRODUCTIE

Clown Knapie behoort tot de meest succesvolle acts in het assortiment artiesten bij Rojo Events, en dat is heel goed te verklaren zodra je ziet hoe veelzijdig deze artiest is. Naast een Kindershow en een speciale Kinderverjaardagsshow is Clown Knapie ook een Goochelclown én een Ballonnenclown. Voor ieder evenement waar je wel een beetje luchtig vermaak kunt gebruiken is Clown Knapie de lolbroek voor jong en oud!

video

Wanneer die herkenbare rode neus en de iconische clown make-up tevoorschijn komen, weet je dat het een leuk feest gaat worden! Clown Knapie is al een begrip in het oosten van Nederland en zijn faam breidt zich steeds verder uit. Alleen of met collega clowns weet hij keer op keer het jonge publiek te vermaken, en de volwassenen lachen net zo hard mee. In deze video kun je kennismaken met Clown Knapie, en je ziet ook even de man achter het masker.

Kindershow

 

Wanneer je een grote groep kleine kinderen in toom wilt houden zul je alle zeilen bij moeten zetten. Of je boekt gewoon de Clown Knapie Kindershow, daar wordt iedereen vrolijk van!

Met een interactieve en persoonlijke aanpak zal iedere show weer een compleet unieke belevenis worden, Clown Knapie zorgt dat alle kinderen genieten van een wervelend en uiteraard dolkomisch optreden.

Iets te vieren? Dan moet je zeker vragen naar de Kinderverjaardagsshow, zo wordt iedere verjaardag een dag om nooit meer te vergeten. Daarnaast is Clown Knapie ook nog een vakkundig goochelaar én ballonkunstenaar die naast grote kindershows op een podium ook net zo lief tussen de kinderen staat om samen de boel op z’n kop te zetten.

 

Over ROJO Events

Clown Knapie mag dan wel de grote publiekstrekker zijn van Rojo Events, toch heeft dit evenementenbureau nog veel meer mooie acts, shows en feestelijke attributen in petto.

Zo kun je meerdere clowns boeken die alleen of als team kinderen van alle leeftijden zullen vermaken. Maak ook kennis met de getalenteerde goochelaars die naast kindervoorstellingen ook voor volwassenen optreden als tafelgoochelaar. Houd je van een spelletje?

Maak van ieder evenement een interactieve belevenis met de Bungeerun of het Springkussen waarbij het erop of eronder zal zijn.

 

Het aanbod van Rojo Events is zo uitgebreid dat we onmogelijk alles kunnen beschrijven. Van Abraham wanneer iemand vijftig jaar oud wordt tot Lasergamen en smakelijke traktaties zoals een popcorn stand; voor een one-stop-shop voor feestjes en plezier moet je bij Rojo Events zijn.
Clown Knapie staat al op jou te wachten!

 

 

Knapie is dé grootste act van Rojo Events

 

Neem rechtstreeks contact op met Clown Knapie

Bezoek de website

rojoevents.nl