INTRODUCTIE

Al meer dan twintig jaar brengt Clown Magico plezier naar kinderen van alle leeftijden. Zijn kindershow is een waar spektakel waarbij grappen, grollen, actie en goochelen elkaar in hoog tempo afwisselen. Tijdens bijzondere evenementen of jaargetijden kun je ook kiezen voor een speciale thema voorstelling zoals de ondertussen beroemde Sinterklaasshow.

Met Clown Magico haal je naast een professionele lolbroek ook bekroonde magie in huis, want deze clown won het Efteling Magic Goochelconcours.

Kindershow

Probeer maar eens een groep kinderen enthousiast te maken tijdens een kinderfeestje, een klas vol wildebrassen of zelfs een school vol kinderen met uiteenlopende interesses en leeftijden. De oplossing is heel eenvoudig; De Clown Magico Kindershow!

Verwacht het onverwachte, want het onmogelijke wordt mogelijk tijdens deze interactieve voorstelling die 60 minuten lang alle aanwezige kinderen zal boeien. Ook voor geluid wordt gezorgd, zo kun je tot wel 250 personen tegelijkertijd vermaken. Ouders, grootouders, leraren en begeleiding zullen ook meegenieten.

Sinterklaasshow

Sinterklaas, Zwarte Piet, Amerigo en…Clown Magico natuurlijk!

Ook in de laatste maanden van het jaar staat Magico voor je klaar met een speciale thema voorstelling waarbij het Sinterklaasfeest centraal staat. Zie wat hij tevoorschijn tovert uit zijn grote clownsschoenen, wordt fit tijdens de Zwarte Pieten Gym en zing mee met alle klassiekers. Magico doet zijn naam eer aan met bijzondere trucs zoals de Magische Kleurplaat. Vermaak voor jong en oud dus in een wervelende show van 45 minuten.

Clown op maat

De schoenen zijn veel te groot, toch kan Clown Magico uitstekend maatwerk leveren (zijn schoenmaker helaas niet). Wanneer je een speciaal evenement wilt organiseren; groot, klein, voor een speciale gelegenheid of een bijzondere doelgroep, vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor maatwerk optredens.
Plezier op maat, dat is waar Clown Magico voor staat!

Kinderen zijn de ster

Met zijn felgekleurde pak, veel te grote schoenen, make-up en knalrode neus is Magico een opvallende en geliefde verschijning op ieder feest of evenement. Toch gaat het niet om de clown, het zijn de kinderen die bij deze voorstellingen centraal staan. Het jonge publiek hoeft niet een uur lang stil op een bankje te zitten, integendeel! De shows en optredens van Magico zijn interactief, elk kind zal zich eventjes een heuse ster voelen en meedoen met alle grappen, grollen en goocheltrucs. De volwassenen mogen ondertussen even genieten van wat welverdiende rust, hoewel ook de oudere “kinderen” vaak graag meekijken achter in de zaal.
Geen probleem, Clown Magico biedt entertainment waar jong én oud van zal genieten!

 

 Clown Magico is winnaar van de:

Efteling Kids Magic Goochelconcours!

Neem rechtstreeks contact op met Clown Magico

Bezoek de website

clownmagico.nl