INTRODUCTIE

Wanneer je op zoek bent naar entertainment waar je vrolijk van wordt, ben je bij Clown Miepie aan het goede adres! Deze opvallende verschijning is altijd het zonnetje in huis, ze is een entertainer die net zo graag kinderen vermaakt als volwassenen met een lichte beperking. En dat gaat allemaal heel spontaan en ongedwongen. Je hoeft niet te wachten op de deurbel, grote kans dat de kinderen deze gast al lang van tevoren in de smiezen hebben. We mogen ook niet onvermeld laten dat Clown Miepie ook prachtige ballonfiguren kan maken. Zo geef je de gasten een bijzonder cadeau mee naar huis. Daarnaast zal iedere ruimte omgetoverd worden tot een kleurrijke fantasiewereld. Je kunt deze artiest boeken voor optredens in Overijssel, Gelderland en Utrecht.

VIDEO

Ken je de die beroemde zoekplaten van “Waar is Wally?”. In deze video kun je “Waar is Miepie” spelen, want ze duikt overal op tijdens de opening van een nieuwe weekmarkt op de Zandweerd. Soms op de voorgrond, vaak op de achtergrond, maar ze is overal aanwezig. Dat is eigenlijk ook de kracht van Clown Miepie; ze is een entertainer die zich tussen het publiek mengt en steevast zorgt voor een gezellige sfeer. Hoe vaak loopt ze door het beeld? Tel alle momenten en neem contact op voor het juiste antwoord!

CLOWN VOOR KINDEREN

Het spreekt haast voor zich dat Clown Miepie voornamelijk te zien is op kinderfeesten. Ouders, grootouders en andere volwassenen zien vanaf het eerste moment al dat de kinderen bij Clown Miepie in vertrouwde handen zijn. Improvisatie tijdens een ‘voorstelling’ is het geheime ingrediënt van deze artiest. Hoewel er uiteraard heel wat professionele voorbereiding schuilgaat achter de act, is alles mogelijk en geen enkel optreden is hetzelfde. Samen met de kinderen wordt er een improvisatie spel opgevoerd waarbij de creativiteit van de aanwezigen de enige grens is.

CLOWN IN DE ZORG

Het valt direct op hoe goed Clown Miepie inspeelt op ieder individu. Deze mensenkennis en empathie gebruikt ze naast entertainment voor kinderen ook voor amusement bij mensen met een lichte verstandelijke beperking. Met haar ontwapenende glimlach doet ze ijskappen smelten, en verwarmt ze de harten van ieder persoon om haar heen. Bespreek met de artiest alle mogelijkheden voor maatwerk optredens.

Neem rechtstreeks contact op met Clown Miepie

Bezoek de website

clownmiepie.nl