Introductie

Wanneer je behoefte hebt aan een zonnetje in huis, is er geen betere zanger dan Danny Diëgo. Met zijn altijd stralende humeur, charmante verschijning en vrolijke muziek weet hij steeds opnieuw een zonnige sfeer neer te zetten, zelfs in een skihut! In tegenstelling tot vele andere zangers is Danny Diëgo geen lopende band kindsterretje, hij is gewoon een nuchtere Hollandse jongen met een warm hart voor muziek en fans. Dat hij geen conservatorium achter de rug heeft is overigens niet te horen, naast covers schrijft hij ook met succes zijn eigen nummers. Als horecatijger weet hij als geen ander in te spelen op het publiek, zijn ervaring in combinatie met een positief karakter zorgt ervoor dat Danny Diëgo garant staat voor een feest waar iedereen van zal genieten!

video

We kunnen helaas niet alle optredens van Danny laten zien, dat wordt gewoon teveel. Maar het mag duidelijk zijn; van een klein zaaltje tot aan een enorme menigte weet hij het publiek op te zwepen. Er wordt gedanst en uit volle borst meegezongen met nationale en internationale hits die iedereen kent. Maar Danny Diëgo brengt ze op een unieke wijze met dat typische “Diëgo” sausje en dat smaakt naar meer!

FEEL GOOD MET DANNY DIEGO

Danny is een “feel good” zanger, hij doet niets liever dan het publiek vermaken. Dat is te horen aan zijn repertoire, waar vooral de Nederlandse meezingers van de laatste decennia voorop staan. Dat betekent niet dat je Danny Diëgo zomaar in een hokje kunt plaatsen. Hij zingt nu vooral zijn eigen producties en de Nederlandstalige hits, maar naast popmuziek vindt hij Rock & Roll en jazz ook fantastisch om te zingen. Met zijn warme stem en enthousiaste podiumpresentatie weet hij de grootste ijspegel nog te laten smelten. Voel je goed met Danny Diëgo op jouw feest!

ARTIEST ZONDER PODIUMVREES

De carrière van Danny Diëgo begon eigenlijk al op de basisschool, toen verraste hij zijn klasgenoten en leraren al met zijn muzikale talent. In de leeftijd van 9 tot 11 zong hij ook in een kinderkoor, en toen viel het een tijdje stil. Danny begon een lange en succesvolle carrière in de horeca, ook als model en acteur is hij een veelgevraagd persoon. Toch bleef het podium aan hem trekken. Na een optreden tijdens het Tros muziekfeest wist hij dat zingen zijn grote passie was, en dat hij niets liever doet dan de mensen vermaken met zijn aangename stem en opbeurende humeur.

ZANGER, SONGWRITER, ENTERTAINER

Naast bekende nummers van andere artiesten schrijft Danny Diëgo ook zijn eigen nummers. Ga zeker even luisteren in zijn discografie met nummers als “Oyalela” en “Ze steelt de show”. Kun jij stil blijven zitten? Maak er samen met Danny een feest van om nooit meer te vergeten, ga naar zijn website of neem direct contact op voor meer informatie.

Neem rechtstreeks contact op met Danny Diëgo

Bezoek de website

dannydiego.nl