Introductie

Wanneer goochelaar Dave van Gulik op een feest, evenement, presentatie of andere gelegenheid binnenkomt voel je direct dat het gezellig zal worden. Met zijn representatieve voorkomen en sympathieke uitstraling weet hij als geen ander het ijs te breken. Het sociale karakter van Dave komt vooral goed tot zijn recht tijdens een bijzondere table magic act waarbij hij zich direct tussen de gasten mengt. Met opvallende trucs weet hij iedereen te verbazen en verrassen, met zijn verbale acrobatiek kan hij met iedere gast een gezellig gesprek aanknopen zowel in de Nederlandse taal als Engelstalig. Ook kun je deze veelzijdige artiest boeken als spreker of trainer om ieder evenement tot een onvergetelijk succes te maken!

video

Wanneer je de introductievideo goed bekijkt zal je wellicht opvallen dat je meer ziet van de gasten dan van Dave van Gulik zelf. Goed gezien, want Dave weet als geen ander dat hij niet de persoon is waar de magie om draait, maar het publiek die hij op ongeëvenaarde wijze weet te bespelen. Terwijl de gewillige “slachtoffers” denken dat de truc om balletjes gaat, is Dave in feite bezig met de gasten te goochelen. Als een set domino stenen zal iedere gast op jouw feest of event omgaan, van de grootste lolbroek tot aan de meest doorgewinterde zeurkous.

TABLE MAGIC

Hoewel Dave van Gulik uitstekend tot zijn recht op het podium, is tafelgoochelen echt dé specialiteit van deze topartiest.

Als klein jongetje ontwikkelde Dave zijn vaardigheden met niet alleen Hans Kazan als voorbeeld, maar ook zijn eigen opa als inspiratiebron en mentor. Dat jeugdige enthousiasme heeft hij nooit verloren.

Table magic wordt ook wel close-up magic of street magic genoemd, het is de kunst van goocheltrucs uitvoeren terwijl het publiek op slechts centimeters afstand van de goochelaar verwijderd is.

De spontane interacties maken van iedere truc een unieke gebeurtenis die de gasten zeker zullen bijblijven.

SPREKER

Dave van Gulik is zeker niet op zijn mondje gevallen, vandaar dat hij ook vaak wordt gevraagd als spreker tijdens kleine en grote events. Met zijn ervaring op de meest uiteenlopende evenementen, in combinatie met die sympathieke uitstraling, kan hij de aandacht naar zich toe trekken om zo als spreker een middag of avond feilloos aan elkaar te praten. Vooraf wordt met de organisatie precies afgestemd wat de bedoeling is, bij Dave van Gulik is ieder evenement in goede handen.

TRAINER

Goochelaars spenderen jaren aan het perfectioneren van goocheltrucs met als doel ze enorm eenvoudig te laten lijken. Deze discipline en ervaring met sociale interactie maakt Dave van Gulik tot een bekwame trainer en coach voor een uiteenlopend scala aan onderwerpen. Ben je op zoek naar een charismatisch persoon die training kan geven aan enkele personen of een grotere groep? Dan moet je zeker contact opnemen met Dave, als hij overweg kan met het thema en de doelgroep zal hij de participanten een training geven waar ze echt iets van zullen opsteken én onthouden.

 

 

“Dave heeft opgetreden op ons personeelsfeest tijdens een casino avond met een special act. Dat was het goochelen van Dave. Het was het mooiste van allemaal. Zeker een aanrader voor iedereen.”

 

Over het optreden van DAve van Gulik

Neem rechtstreeks contact op met Dave van Gulik

Bezoek de website

davevangulik.nl