Goochelaar Davinti

Contact met Goochelaar Davinti

INTRODUCTIE

Davinti is een goochelaar met ruim twintig jaar ervaring. Dat is duidelijk te merken wanneer hij de aanwezige gasten op ieder feest of evenement vermaakt met zijn wonderbaarlijke trucs. Hij tovert een glimlach of schaterlach tevoorschijn bij jong en oud. Naast het grote en diverse assortiment aan goocheltrucs en illusies, is het grootste talent van goochelaar Davinti zijn inlevingsvermogen. Zo weet hij altijd de juiste snaar te raken in iedere setting!

TAFELGOOCHELAAR

Wat staat er vandaag op het menu? Een goochelaar aan tafel! Een tafelgoochelaar is een entertainer die niet vanaf een podium het publiek vermaakt, maar iemand die gewoon aan tafel komt tijdens een feestje, een diner of ander soort evenement. Het is een eeuwenoud fenomeen dat door televisieprogramma’s als Mindf*ck! weer enorm in trek is. Davinti loopt rond en schuift even aan bij een kleine groep gasten en voert een mini show op. Hilariteit is verzekerd als deze ervaren goochelaar niet alleen goochelt met kaarten en balletjes, maar vooral ook met de verwachting van de omstanders. Je denkt dat het misloopt, dat goochelaar Davinti door de mand valt en dan … hoe is dát mogelijk? Verwacht het onverwachte wanneer deze goochelaar aan tafel komt.

WORKSHOPS

Als je graag ontdekt hoe trucs écht werken, dan kun je bij goochelaar Davinti terecht voor een workshop goochelen of illusionisme. Bij de workshop goochelen leer je hoe een aantal kleinschalige trucs werken, en alle deelnemers leren ze zelfstandig uit te voeren. Zo kun je familie en vrienden verbazen met allerlei prachtige trucs. Bij de workshop illusionisme zul je moeten samenwerken om indrukwekkende podium trucs te bouwen. Heb je altijd al willen weten hoe een assistente op het podium ‘doorboort’ wordt zonder ongelukken? Je leert het in deze enerverende workshop die ook uitstekend in te zetten is als teambuilding activiteit voor bedrijven.

KINDERSHOW

Wil je een groep kinderen vermaken en verwonderen? Dan moet je zeker informeren naar de kindershow van Davinti. Konijnen veranderen van kleur, koekjes blijken spekjes te zijn en er is zelfs een doorzaag illusie voor zijn huisdier! “Hoe kan dat nou” is een veel gehoorde uitspraak… en niet alleen van de kinderen.

ZWERVER HARRY

Wie is die louche figuur die de zaal komt binnenlopen? Ik dacht dat er een nette goochelaar langs zou komen, maar er staat plotseling een zwerver in de zaal! De goochelende zwerver Harry is een karakter van Davinti, met een heel originele twist. In plaats van een net pak treedt zwerver Harry op in een afgedragen kostuum. In zijn oude jas is van alles te vinden, met al deze attributen weet hij feilloos een aantal verrassende goocheltrucs te vertonen. Is die meneer echt zo onhandig of is dat maar schijn?

EEN TYPISCH DUO

Zwerver Harry is niet het enige typetje van goochelaar Davinti, via Fairytale Entertainment kun je nog veel meer typetjes en acts boeken. Naast individuele karakters zoals een kerstkabouter en een Dickens personage, kun je rekenen op dubbel zoveel plezier met goochelclowns, of het duo Mr. en Miss. Twist-a-Lot dat prachtige balloncreaties voor je eigen ogen draait. Dat is dus verdraaid goed entertainment. Vraag via het contact formulier hieronder naar alle mogelijkheden.

Neem rechtstreeks contact op met Goochelaar Davinti

Bezoek de website

davinti.nl