DJ ★ Partyjock ★ Entertainer
Dimitri Visch

Contact met Dimitri Visch

INTRODUCTIE

Dimitri Visch is de veelzijdige DJ én entertainer van DiscoRoyaal. Naast vette disco hits van vroeger, ‘foute’ nummers, jolige schlagers en Nederlandstalig repertoire om luidkeels mee te zingen, zullen de gasten ook genieten van deze (inter)actieve DJ die met echt vinyl draait. Naast geluid zal ook het licht dik in orde zijn, want de Disco Show wordt helemaal compleet geleverd. Partyjock Dimitri Visch is een geboren en getogen Rotterdammer die dankzij een omzwerving in Breda een Bourgondisch tintje aan zijn act heeft toegevoegd. Deze RRRRRotterdamse ‘Haven’ Disc Jockey is van alle markten thuis, en draait sets voor verjaardagen, bruiloften, zakelijke party’s. Niet alleen in Rotterdam maar overal in Nederland waar er feest is!

VIDEO

De “R” is wordt met een hoofdletter geschreven in DiscoRoyaal. Want alles wat je nodig hebt voor een knallend feest is al inbegrepen. Zo kun je naast Dimitri ook voor extra opties kiezen waaronder een lichtshow, een ledvloer, microfoon voor live zang of presentatie, inclusief professioneel mixen als daar behoefte aan is. Alles kan, je hoeft het alleen maar te vragen. Daarom wordt er altijd eerst een intake gesprek gehouden zodat je later alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

DJ & ENTERTAINER

Het is niet nodig om een winterjas in de dress-code te zetten, want DiscoRoyaal zorgt dat ieder publiek wordt opgewarmd! Of het nu een voorprogramma is, een pauze act of als randprogrammering, iedere show wordt perfect afgestemd op het evenement, het publiek en de locatie. Geen kamer is te klein, geen zaal is te groot. Naast DJ is Dimitri een all-round entertainer die niet te verlegen is om het publiek op te zwepen. Toch kan hij zich ook heel goed inhouden wanneer de gasten liever zelf in de schijnwerpers staan. Wat dacht je van een Karaoke party? Laat je adviseren door de professional met ruim tien jaar ervaring. Met een gemiddelde waardering van 9,3 mag het duidelijk zijn dat deze DJ uit Rotterdam door heel Nederland geliefd is. Als jij zijn passie voor muziek deelt moet je zeker even contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

DJ Rotterdam

DOUZE POINTS POUR DIMITRI

Je kunt een thema party organiseren met als thema jaren 60, 70 of tachtig, DJ Dimitri Visch heeft alle grote (en kleine) hits in zijn kratten. Echt vinyl dus, met glimmende platen en een diamanten naald in de groef. Maak een tijdreis met de Songfestival Show waarin de grote hits van de afgelopen decennia de revue passeren. Niet alleen Duncan Laurence met Arcade, maar ook Lenny Kuhr met Visite of Ding-a-Dong van Teach-In. Ook de internationale hits zullen uiteraard niet ontbreken.

Rotterdam DJ

Neem rechtstreeks contact op met Dimitri Visch

Bezoek de website

discoroyaal.nl