Introductie

Veel artiesten beperken zich tot een specifiek genre, een vaste bezetting of een bepaalde taal. Bij Duo Dorable en Orkest Adorable is het enige wat voorspelbaar is … hun onvoorspelbaarheid. Latin, zigeunermuziek, jazz en tango worden virtuoos met elkaar verweven door muzikanten die elkaar feilloos aanvullen. Van twee tot vijf muzikanten en tot wel tien instrumenten; ieder optreden is een unieke voorstelling. Naast mooie luisterliedjes uit alle windstreken, heeft Duo Dorable en Orkest Adorable ook Nederlandstalige meezingers in het repertoire waarmee ze ieder publiek zullen opzwepen. Verwacht bij dit ensemble geen stoffig optreden, bereid je voor op een feest van muziek én humor. Duo Dorable en Orkest Adorable staat garant voor mooi, muzikaal entertainment.

video

Beleef een muzikale wereldreis met Orkest Adorable, met muzikale invloeden uit alle windstreken. Een aantal nummers zul je ongetwijfeld kennen, toch geven deze artiesten er een geheel eigen draai aan. Met hun unieke stijl van spelen en zingen worden nummers uit compleet andere genres en tijdsperiodes met elkaar verweven tot één sprankelend geheel. Franstalige chansons, Engelstalige deuntjes of Nederlandstalige meezingers, het passeert allemaal de revue. Het lijkt wel op een ‘Best Of…’ album van de muziekhistorie. Gelukkig is het geen lezing, maar een fris optreden waarbij er zelfs attributen tevoorschijn komen die je niet zult verwachten. Een groep die zigeunermuziek weet te combineren met muziek uit de Muppet Show, dat moet je zien om te geloven!

MUZIEK UIT ALLE WINDRICHTINGEN

Ieder optreden wordt op maat samengesteld in overleg met de opdrachtgever. Je zou niet verwachten dat Latin past bij jazz of zigeunermuziek. Toch maakt Duo Dorable en Orkest Adorable het waar. Het instrumentarium bestaat uit onder meer piano, viool, trompet, klarinet, gitaar, banjo, contrabas en accordeon naast de getrainde zangstemmen.

DUO DORABLE

Voor kleinere gelegenheden mag het duo Willem Gülcher en Gonne Klein niet ontbreken. Het plezier straalt er vanaf, en dat werkt aanstekelijk voor het gehele publiek. Naast zang in meerdere talen, zorgen ze ook voor live begeleiding met trompet en klarinet. Heb je een voorkeur voor specifieke nummers? Willem en Gonne spelen een breed repertoire aan liedjes uit alle windstreken, neem gerust even contact op en laat ze een setlist samenstellen waar iedereen vrolijk van wordt!

ORKEST ADORABLE

Tijdens een groter evenement of feest, zowel binnen als in de buitenlucht, kun je tot wel vijf muzikanten boeken die tezamen Orkest Adorable vormen. Het wordt echt een muzikale wereldreis waarbij het vijftal elkaar perfect aanvult met prachtige muziek en heerlijke meezingers. Iedere voorstelling is vrolijk, speels, meeslepend én hartverwarmend.
Duo Dorable en Orkest Adorable laten zien hoe veelzijdig muzikaal entertainment kan zijn. Dat hoor je, dat zie je en dat voel je tijdens een receptie, tuinfeest, openingsceremonie of diner. Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

Neem rechtstreeks contact op met Duo Dorable en Orkest Adorable

Bezoek de website

orkestadorable.nl