Goochelaars zijn niet te vertrouwen. 🙂
Het zijn leugenaars, bedriegers en misleiders. Ze oefenen jarenlang om jouw dierbaarste bezittingen af te pakken, die vervolgens verdwijnen of vergruizeld worden door een grote hamer. En konijnen? Wat dacht je van de konijnen? Die verschijnen en verdwijnen! Een goochelaar boeken is levensgevaarlijk, op deze pagina leggen we uit waarom.

1. Goochelaars liegen

Ken je het spel “balletje balletje” of “three card monte”? Je moet een gekleurde bal of een kaart volgen, als jij snel genoeg bent en de juiste bal of kaart kiest win je een prijs. Het maakt echt niet uit hoe goed jij kijkt, reken maar dan een goochelaar jou te snel af is. En als het lijkt alsof je wint komt dat gewoon omdat de goochelaar je laat winnen. En dan ben je “hooked”, aan het haakje als een vis uit het water. Als een goochelaar zwart zegt bedoelt hij wit, als hij boven zegt bedoelt hij beneden. Vertrouw ze niet met die mooie kostuums en brede glimlach, het zijn stuk voor stuk leugenaars!

2. Goochelaars zijn dieven

Hoe vaak vraagt een goochelaar naar een ring, een geldbiljet of iets anders van waarde? Vragen ze ooit om een voorwerp dat goedkoop of onbelangrijk is? Goochelaars pakken alles van je af. Zo liepen er ooit tijdens een evenement voor beveiliging twee professionele goochelaars rond die de gasten allerlei voorwerpen afhandig maakten. Naar eigen zeggen hebben ze die spullen weer netjes teruggeven maar geloof jij dat? Een goochelaar boeken is een dief in huis halen, weet waar je aan begint!

3. Goochelaars maken alles kapot

Goh, wat een mooi touwtje. Ja, en dan komt er onvermijdelijk een schaar tevoorschijn… Mag ik even jouw horloge lenen (zie ook punt 2)? In een zakje huppekee en met de hiel van de schoen dit horloge kapot trappen. En maar hopen dat deze heel terugkomt. Hoe weet je dat het geen leerling goochelaar is die je zonder enige schaamte een handjevol radertjes en twee losse wijzers retour geeft? Dan heb je nog goochelaars die de boel in de hens steken, splinternieuwe kaarten bekladden met viltstift of lepels en vorken buigen. Onze tip; bij een goochelaar boeken kun je beter plastic wegwerp vorken en lepels bestellen. Dan hoef je ook niet bang te zijn dat ze het zilveren bestek van de tafel graaien en meenemen!

Ben je eigenwijs en wil je na het lezen van deze horrorverhalen nog steeds een goochelaar boeken? Kijk dan op Artiest.nl voor professionele leugenaars, dieven en vandalen. We hebben je gewaarschuwd!