Kost een live band meer dan een zanger met backing tracks? Wat betaal je voor een ballonnenclown of een goochelaar die aan tafel voor vermaak zorgt? Kun je ook een cabaretier inhuren, als grappenmaker of als spreker tijdens een evenement? Als jouw bankrekening het toelaat kun je vrijwel iedere artiest voor entertainment inhuren, laten we eens enkele artiesten met bijbehorend prijskaartje opsommen!

Op Artiest.nl vind je bekende en minder bekende artiesten die stuk voor stuk top entertainment leveren. Bekijk zelf het aanbod en informeer naar de scherpe tarieven.

1. Dave Chappelle

Wil je een cabaretier inhuren voor jouw event? Je kunt allerlei grappenmakers inhuren waaronder Najib Amhali en Sara Kroos. We hebben zo geen tarieven bij de hand, maar we weten wel dat Dave Chappelle voor drie shows bij Netflix een bedrag van 60 miljoen dollar ontving. Die optredens werden uiteraard wel opgenomen, zo hebben ze nog een mooie herinnering!

2. Kim Kardashian

Deze dame werd in 2018 bekroond tot meest invloedrijke ‘influencer’ ter wereld. Dan is haar basistarief van 50.000 dollar nog best redelijk te noemen. Al worden er ook bedragen van 500.000 dollar voor een bezoekje genoemd. Niet slecht voor iemand die eigenlijk toch vooral bekend werd door een opwindende ‘home video’ met een professioneel atleet.

3. Paris Hilton

Voor Kim was er Paris, die dankzij haar familie altijd gratis kan overnachten in een mooi hotel. Hoewel ze vooral bekend staat als ‘beroemd om niets’, heeft ze een nieuwe carrière opgebouwd als professionele Dj. En die baan neemt ze heel serieus. Je moet er wel 1 miljoen dollar per optreden voor neertellen. Toch maar Armin van Buuren huren voor jouw verjaardagsfeestje? Die woont ook lekker dichtbij.

4. Beyoncé

Als je behoort tot de “Beehive” en jouw spaarpot aan het vullen bent om Beyoncé in te huren voor jouw nieuwjaarsfeest, moeten we je waarschijnlijk teleurstellen. Voor een optreden tijdens een New Year’s Eve feest in St. Barth vroeg deze superster 2 miljoen dollar. Bespaar 15% op een ouder model Diva en huur Cher in voor ‘slechts’ 1,5 miljoen…

5. Billy Crystal

We noemen deze artiest niet omdat hij zo enorm duur is, ergens tussen 500.000 dollar en 750.000 dollar is een koopje in vergelijking met sommige andere artiesten. Maar de prijs / kwaliteitsverhouding lijkt toch wat scheef te liggen. Een komisch acteur die het meest bekend is uit “When Harry Met Sally” uit 1989? Zijn laatste Oscar presentatie was ook niet bepaald hilarisch om heel eerlijk te zijn. Goed voor hem, maar wij kunnen wel wat alternatieven bedenken die een stuk goedkoper zijn.

Vallen bovenstaande artiesten buiten jouw budget? Kijk dan op Artiest.nl, zeker weten dat je hier een betaalbare professioneel artiest zult vinden.