Introductie

Evert van Asselt ontdekte al op jonge leeftijd dat hij een rasechte entertainer was. Hij vond niets leuker dan de omgeving te vermaken en te verwonderen. Nadat hij jarenlang meerdere vaardigheden had ontwikkeld, besloot Evert zich volledig toe te leggen op zijn grootste passie; goochelen. Dat bleek een schot in de roos, sinds zijn professionele carrière is gestart heeft hij al meerdere prijzen in de wacht gesleept. Zo won hij de eerste prijs in de Bredase Bar Magic Contest, hij won de eerste prijs in de categorie toneel bij Goochelvereniging Conga, en sleepte ook nog de derde plek in de categorie close-up magic in de wacht. Dit is niet alleen een bevestiging van zijn kwaliteit als goochelaar, het laat ook zien hoe veelzijdig deze artiest is. Evert heeft nog veel meer te bieden, maak kennis met een Allround Magisch Entertainer, Goochelaar én Ballonartiest.

video

Zelfs in close-up én in slow motion is niet te zien hoe de trucs van Evert van Asselt in elkaar steken, het wordt wel direct duidelijk dat deze jonge artiest veel in zijn mars heeft. Wanneer hij zich begeeft tussen het publiek, of optreedt vanaf een groot podium, wordt direct duidelijk hoe goed deze goochelaar inspeelt op het publiek. Niet alleen kaarten en tafels worden op vakkundige wijze gemanipuleerd, ook de toeschouwers zullen betoverd raken.

BALLONARTIEST

Vraag Evert niet om de standaard hondjes, zwaarden en bloemen te maken, de balloncreaties die hij als ballonartiest tevoorschijn tovert zijn van een geheel andere orde. Als goochelaar weet hij ballonkunst nieuw leven in te blazen tot een hilarische act, en iedereen kijkt verwonderd toe wanneer ze heuse ballon karikaturen zien ontstaan. Iedereen wordt vrolijk van deze unieke creaties die zich onderscheiden door vrolijke kleuren en oog voor detail.

TABLE MAGIC

Tafelgoochelen behoort tot de meest pure disciplines van een professioneel goochelaar. Evert van Asselt combineert puur vakmanschap met een vlotte babbel en een sympathieke uitstraling. Let op, want voor je het weet heeft hij je zakken gerold! Niet alleen goochelt hij met alledaagse voorwerpen, hij is ook een vakkundig ‘gedachtenlezer’. Tijdens zijn Gambling routines wint iedereen door zijn unieke wijze van presentatie. Evert is een welkome gast op ieder feest of evenement, naast privé optredens heeft hij ook voor diverse grote bedrijven gewerkt.

CENTRALE ACTS

Zet Evert op een podium en je hebt de aandacht van de aanwezigen te pakken. Hij heeft niet één centrale act in zijn repertoire, deze alleskunner stemt iedere show feilloos af op het aanwezige publiek. Van jong tot oud en alles wat daartussen zit! Met een tomeloze energie biedt Evert van Asselt hoge entertainment waarde voor ieder publiek.

KINDERSHOW

Je hoeft geen kind te zijn om de meest unieke kindershow van Nederland te waarderen. Hij bestookt het jonge publiek met goocheltrucs, jongleren, buikspreken, acrobatiek en nog veel meer hilarische acts in een wervelende voorstelling die geschikt is voor alle leeftijden.

De energieke en unieke uitstraling maakt Evert van Asselt een opvallende verschijning die gegarandeerd het publiek zal vermaken. Maak ook kennis met deze allround artiest die niet stopt voordat iedereen zich vermaakt.

 

Evert is 1e prijs winnaar tijdens de Bar Magic Contest in Breda.

 

Neem rechtstreeks contact op met Evert van Asselt

Bezoek de website

evertvanasselt.nl