Mijn gezin begon zich een beetje zorgen te maken over mijn mentale toestand. Ik keek op ieder onbewaakt moment naar de brievenbus om vervolgens teleurgesteld weer de kamer in te lopen. Heeft papa een burn-out? Wanneer gaan we op vakantie, hij heeft het écht nodig! Toen was het moment daar, mijn energie en enthousiasme was weer teruggekeerd! Want wat lag er op de deurmat…

Artiest.nl bereikt 15.000 lezers

Facts on Acts is een publicatie die zich richt op professionals in entertainment. Ze hebben een goed bezochte website, daarnaast brengen ze ook een mooi magazine uit. Ditmaal wordt Artiest.nl breed uitgemeten over twee pagina’s, met een pagina voor artiesten en een pagina voor event organizers. Het was niet helemaal een verrassing omdat deze publicatie al gepland was, het was wel heel bijzonder om dit magazine met ‘mijn kindje’ in handen te houden. Dat voelt toch nét iets anders dan een website op het scherm. En dan realiseer ik me dat er nog 14.999 andere ontvangers zijn die dit magazine in de bus hebben ontvangen!

JOR.nl nu ook voor al uw drukwerk?

Het online artiesten platform Artiest.nl komt uit de koker van JOR.nl, het internet marketing bedrijf waar ik (Jordi Jansen) deel van uitmaak. Aangezien ik zelf professioneel goochelaar ben, lag het idee voor een website waar event organizers snel en laagdrempelig een entertainer kunnen vinden voor de hand. Uiteraard moet de website goed vindbaar zijn, daarvoor werken we bij JOR.nl hard aan SEO (zoekmachine optimalisatie) en zijn we ook actief op zoek naar andere kanalen om ons platform onder de aandacht te brengen. We zijn niet alleen te vinden op de Facts on Acts website, maar nu dus ook in het magazine met een prachtige “spread” van twee A4 pagina’s waar een aantal artiesten uitgelicht worden.

Heb jij een artiest nodig? Kijk dan snel naar ons groeiende aanbod. Ben je zelf een artiest? Kijk dan hier voor de mogelijkheden voor een plaatsing.