Wil je interessante en onderhoudende sprekers inhuren voor een event? Heb je al gedacht aan een goochelaar boeken? Er zijn verschillende redenen om goochelaars te laten spreken tussen en tijdens evenementen. Op deze pagina ontdek je waarom een goochelaar boeken als spreker of presentator een uitstekende keuze is.

1. Goochelaars voelen het publiek feilloos aan

Voor veel artiesten geldt dat ze het publiek heel goed kunnen peilen, voor goochelaars geldt dat misschien nog wel meer. Een goochelaar moet namelijk van moment tot moment inspelen op de sfeer van de omstanders of het publiek in de zaal, en de aandacht vasthouden.

2. Een goochelaar boeken als spreker

Hoewel goochelaars vaak visueel werken, is het in veel gevallen de verbale interactie met mensen die de act zo uniek maakt. Op het podium als spreker of presentator maken ze gebruik van deze vaardigheden, met of zonder goocheltrucs. Er zijn zelfs artiesten die heel weinig geen trucs opvoeren, en meer praten dan goochelen.

3. Sprekers boeken die kunnen goochelen

Het kan soms lastig zijn om een complex onderwerp in begrijpelijke taal uit te leggen. Laat een goochelaar dit visualiseren met een goocheltruc. Heb je geen idee hoe dit eruit ziet? Leg jouw vraag voor aan één van de entertainers op Artiest.nl en laat ze een truc uitvoeren die perfect aansluit op het onderwerp. Ook voor een productlancering is een goochelaar ideaal.

4. Mentalisme en NLP

Laten we voorop stellen dat veel goochelaars zelf niet echt geloven in de wetenschap achter Neuro Linguïstisch Programmeren en mentalisme. Toch zie je steeds vaker deze technieken terugkeren bij goochelaars, denk aan het televisieprogramma Mindf*ck van Victor Mids. Goochelaars zijn misleiders van beroep, en kunnen een publiek bespelen als een viool. Maak hier gebruik van door ze jouw publiek te laten leiden tijdens een evenement.

5. Interactieve presentatie

Betrek het publiek bij een congres of podiumpresentatie door ze actief onderdeel uit te laten maken van het programma. Door ze een truc te leren bijvoorbeeld, of input te vragen bij het uitvoeren van een goocheltruc of demonstratie. Laat je inspireren door de professionals op Artiest.nl, zij kunnen van ieder event, congres of presentatie een magische gebeurtenis maken.

Wil je sprekers boeken? Ook daarvoor kun je terecht op Artiest.nl!