Een goochelaar is niet hetzelfde als een clown, dat is niet zo ingewikkeld. Toch zijn er goochelaars die zich als een clown gedragen, en clowns die heel goed kunnen goochelen! Een clown op een feestje is hilarisch, maar een goochelaar op een feest kan adembenemend zijn. Kun je niet kiezen? Wij gaan de talenten van beide artiesten eens naast elkaar zetten, om zo de beste keuze te maken!

Wil je een goochelaar of een clown huren? In beide gevallen kun je terecht op Artiest.nl, hier vind je allerlei soorten entertainers voor jong en oud.

Kleding

  • Een goochelaar is vaak netjes gekleed. Soms in maatpak, soms meer casual, maar altijd representatief.
  • Een clown op een feestje is een ware blikvanger waar je niet omheen kijkt. Wat betreft het uiterlijk is iedere clown een unieke en bijzondere verschijning.

Emotie

  • Een clown zal vooral op de lachspieren werken. Uiteraard zijn er ook clowns die een lach met een traan kunnen combineren, maar meestal wordt het één groot feest!
  • Een goochelaar gaat meer voor verbazing, spanning en anticipatie. Op het einde volgt vaak een lachsalvo wanneer de truc tot een onverwachte conclusie komt.

Bereik

  • Een tafelgoochelaar is een artiest die rondloopt tijdens een feest of evenement, en steeds enkele gasten zal vermaken. Aan de andere kant van de zaal hebben ze vaak niet eens door welke magische taferelen er zich afspelen.
  • Bij een clown huren kies je voor chaos, het zal niemand ontgaan wanneer een clown ten tonele verschijnt. Ideaal om het energiepeil tijdens een feest te verhogen.

Leeftijd

  • Hoewel er clowns zijn die zeker het kind in zelfs de meest cynische volwassene kunnen losmaken, is een clown op een feestje vooral een grote kindervriend.
  • Een goochelaar is een entertainer voor jong en oud. Zowel op kinderfeestjes als voor serieuze zakenlieden is een goochelaar in zijn element.

Een goochelaar of clown huren is eigenlijk helemaal geen eenvoudige keuze. Beide entertainers kunnen een brede doelgroep vermaken. Ga je voor uitbundigheid of mag het iets meer ingetogen zijn? Er is wel goed nieuws te melden; een verkeerde keuze kun je eigenlijk niet maken.

Kun je nog steeds niet kiezen? Dan kun je ook een goochelaar clown huren, dan kun je rekenen op dubbel zoveel plezier! Kijk hier voor de mogelijkheden.