“Party Time!” Het is hoog tijd voor een feestje, en dat maakt je extra bijzonder met live entertainment. Een goochelaar is op ieder feestje een welkome verschijning. Laten we eens kijken welke toegevoegde waarde een goochelaar heeft op drie verschillende feestjes.

1. Goochelaar voor een kinderfeestje

Dit is een ‘no brainer’, de grootste truc die een goochelaar op een kinderfeestje uitvoert is de aandacht trekken én houden van alle kinderen op het feest. Met name de jongste kinderen houden van een komische goochelaar clown, iets oudere kinderen zien liever een meer ‘serieus’ type die ze ook zelf trucs leert. Die kunnen ze vervolgens laten zien aan de rest van de familie.

2. Goochelaar voor een verjaardagsfeestje

Je hoeft echt geen kind te zijn om van een goede goocheltruc te genieten, want magie is geen kinderspel! Tegenwoordig wordt er vaak ‘gedachtenlezen’ aan de goochelact toegevoegd. Tip: Laat een cadeau verstoppen voor de jarige, die de goochelaar dan tijdens het verjaardagsfeestje tevoorschijn tovert. Houd de camera’s klaar, dit jaar wordt het een onvergetelijk verjaardagsfeest!

3. Goochelaar voor een zakelijk feestje

Blaas de stof van ieder zakelijk feest, event of bijeenkomst met een goochelaar voor een zakelijk evenement. Je kunt voor een podiumpresentatie gaan, eventueel als ‘opwarm’ act of zelfs als presentator van een compleet programma. Het is ook mogelijk om een tafelgoochelaar te boeken die rondloopt en de gasten vermaakt. Voor feesten met internationale gasten is een goochelaar met visuele en herkenbare trucs ook ideaal.

Het wordt altijd een feest met een goochelaar!

Dit zijn slechts drie voorbeelden van een goochelaar op een feestje, uiteraard zijn er nog veel meer situaties waar live entertainment de sfeer zal verhogen. Op Artiest.nl vind je een ruime selectie aan goochelaars waaronder clowns, ballonkunstenaars, mind readers, zakkenrollers en verhalenvertellers. Wie komt er als speciale gast op jouw feestje?