Een avondje samen dineren is een heel gezellige manier om familie te ontmoeten, collega’s beter te leren kennen of gewoon om samen te genieten van heerlijke gerechten en elkaars gezelschap. Wat kies je als entertainment tijdens een diner? Een muzikaal optreden kan prachtig zijn, maar als de soep daarna koud is geworden zal de sfeer snel grimmig worden. Hier zijn 5 redenen waarom een goochelaar huren uitstekend past als entertainment tijdens een diner.

1. Een tafelgoochelaar kan per tafel of persoon trucs uitvoeren

Wanneer er een zaal vol zit met gasten voor een groots diner, kan het even duren voordat iedereen voorzien is van een dampend heet gerecht. Een tafelgoochelaar kan ongeduldige eters tevreden stellen met een leuke truc aan tafel.

2. Goochelaar als lokvogel

Bij een buffet mogen de gasten op eigen gelegenheid heerlijke hapjes uitzoeken. Laat de goochelaar als wegwijzer of lokvogel fungeren en ze de weg wijzen naar het buffet. Zeker in grote locaties kan live entertainment structuur en rust brengen.

3. Goochelen met bestek en serviesgoed

Bij een goochelaar huren krijg je er een spel kaarten als bonus bij. Maar je zult pas echt verbaasd staan wanneer ze een (echte!) lepel van de tafel pakken en die met ‘mentale krachten’ verbuigen. Wel eerst even controleren met de horeca uitbater of dit vandalisme gedekt wordt!

4. Breng mensen met elkaar in gesprek

Sommige dinertjes kunnen behoorlijk ongemakkelijk zijn, zeker wanneer de gasten elkaar niet zo goed kennen. Een live entertainer werkt dan als magische lijm tussen de gasten, en brengt conversaties op gang die nog lang na het afscheid van de goochelaar door zullen gaan.

5. Flexibele tijden voor optredens

Je kunt een goochelaar huren voor een half uurtje als smaakmaker of juist als toetje. Je kunt deze artiest ook urenlang de aanwezigen laten vermaken. Een goochelaar zit namelijk niet vast aan een specifiek programma of show. Vaak bieden ze wel shows aan, maar ook trucs uitvoeren in een meer vrije context zijn mogelijk. Zo is dit type entertainer uiterst flexibel inzetbaar als entertainment tijdens een diner.

Biedt naast peper en zout op tafel ook een goochelaar naast de tafel. De goochelaars op Artiest.nl maken van ieder diner een vijf sterren menu!