Ga je een kindershow organiseren, maar weet je niet welk soort artiest past bij de groep kinderen? Een goochelaar boeken voor een kindershow is altijd goed. Denk aan een feest op de basisschool, een speciale dag op het voortgezet onderwijs of tijdens een groots opgezet weekend voor kinderen. Breng magie naar ieder evenement met een goochelaar!

Een goochelaar boeken voor een kindershow is heel eenvoudig. Ga naar Artiest.nl, bekijk de profielen van professionele goochelaars en neem geheel vrijblijvend contact op met de artiest die past bij jouw evenement.

Jong geleerd, oud gedaan

Het verhaal achter een professionele goochelaar is bijna altijd hetzelfde; op jonge leeftijd kregen ze als kind een goocheldoos en ze hebben deze hobby nooit meer losgelaten. Daarom kunnen goochelaars vaak zo goed overweg met kinderen. Ze begrijpen als geen ander die fascinatie voor goocheltrucs, en zien diezelfde verwondering in de ogen van het publiek die ze zelf op jonge leeftijd ook hadden.

Goochelen in het onderwijs

Je kunt een goochelaar boeken die honderden optredens per jaar uitvoert, toch hebben ze vaak een ander beroep ernaast (gehad). Het leven van een artiest is immers onberekenbaar, dus een diploma op zak is zeker niet verkeerd. Er zijn meerdere beroepsgoochelaars die jarenlang in het onderwijs hebben gewerkt of daar nog steeds in werken. Tijdens het werk op school moeten ze soms streng zijn, wanneer ze als hun ‘alter-ego’ als goochelaar optreden staat lol maken altijd op de eerste plaats.

Moderne acts

Iedere goochelaar weet dat er een beperkt aantal technieken bestaan om trucs uit te voeren. Het is de interpretatie van de trucs die ze weer uniek maakt. Zo zijn er goochelaars die YouTube, smartphones, gaming en social media in hun kindershow opnemen waarmee ze heel herkenbaar zijn voor het jonge publiek. Het zijn echt niet alleen maar stoffige konijnen uit de hoge hoed!

Laat volwassenen een toontje lager zingen

Kinderen vinden niets leuker dan één volwassene die een andere volwassene voor de gek houdt. Zo kan een goochelaar de directeur van een school foppen terwijl de kinderen wél snappen wat er gebeurt. Of een goochelaar leert de kinderen goocheltrucs die ze later voor hun eigen ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen opvoeren. Wie weet komt hier de nieuwe generatie goochelaars uit voort!

Een goochelaar boeken voor een kindershow is gegarandeerd een magisch spektakel. Weet je niet zeker of jouw favoriete goochelaar ook kindershows aanbiedt? Bekijk de kindergoochelaars op Artiest.nl en neem direct contact op.