Op zoek naar ideeën voor een kinderfeestje? Je bent niet de enige! Hoe vermaak je een zooitje ongeregeld die zelf niet weet wat ze willen? Een groep lieve engeltjes kan binnen een fractie van een seconde transformeren tot een bende duiveltjes. Ons voorstel; een goochelaar voor een kinderfeestje. Bekijk onderstaande drie suggesties voor een magisch feest waar ieder kind van zal genieten.

1. Geschikt voor alle leeftijden

Wanneer je een groep kleuters moet vermaken, kun je gerust een clown inschakelen. Wanneer de kinderen wat ouder zijn is een goochelaar misschien meer geschikt. Er zijn trouwens ook clowns die kunnen goochelen! Bij een kinderfeestje waar ook behoorlijk wat volwassenen aanwezig zijn, is een goochelaar in zijn element. De kinderen staan centraal, maar deze artiest zal ook zeker de ouders vermaken.

2. Interactieve presentatie

Een film kijken is even leuk, bowling ook, maar dit zijn twee uiterste ideeën voor een kinderfeestje. De eerste suggestie is volledig passief, de tweede juist weer volledig actief. Een goochelaar is een entertainer die de kinderen in de show kan betrekken. Dat hoeft uiteraard nooit, maar het mag altijd. Dit maakt goochelacts zo spontaan en dynamisch.

3. Weinig voorbereiding nodig

Het hangt uiteraard van de act af, maar in principe kunnen veel goochelaars met minimale voorbereiding aan de slag gaan. Dat is ideaal bij een strakke planning, of in een situatie waar geen lege ruimte is om een compleet podium op te bouwen. Informeer bij de artiest naar de mogelijkheden, de meeste goochelaars kunnen binnen een kwestie van minuten aan de slag gaan.

Leuke ideeën voor een kinderfeestje met een goochelaar

Hier zijn nog enkele ideeën voor het kinderfeestje waar ieder kind van zal genieten:

  • Als er een jarige tussen zit, kun je vragen om de naam in de act op te nemen of het kind als assistent te laten optreden.
  • Beter nog; vraag de artiest om het cadeau tevoorschijn te toveren!
  • Vraag of de goochelaar de kinderen een truc kan leren die ze zelf later kunnen uitvoeren.
  • Er zijn goochelaars die hand-outs leveren (op aanvraag). Zo kun je in plaats van een zak snoep iets origineels en magisch mee naar huis geven.
  • Bij een groot feest kan de entertainer vanaf een podium werken, maar het is ook mogelijk tussen de kinderen een show op te voeren.
  • Er zijn best veel goochelaars die ook ballonfiguren kunnen maken, vraag dit na bij de artiest die jouw voorkeur heeft.

Bekijk alle kindergoochelaars op Artiest.nl, en ontdek hoe een goochelaar ieder kinderfeestje zal betoveren!