INTRODUCTIE

Heb jij zin in een retro feest waarbij het dak er gegarandeerd vanaf zal gaan? Dan mogen de twee funky broers Hugo Drax & Von Hammerstein niet ontbreken. Hoewel ze een andere achternaam hebben, zie je direct aan hun matching outfits en matjes dat het onvervalste broers zijn. Blijkbaar zit muzikaliteit in de familie, want als deze uitbundige heren aan de knoppen ziet staan kun je rekenen op het dansfeest van je dromen. Deze heren brengen de hits uit de jaren zeventig weer helemaal tot leven, die ze live mixen met moderne klassiekers. Komen er verzoekjes uit het publiek? No problem, Hugo Drax & Von Hammerstein zorgen dat iedereen aan zijn trekken komt. Omdat dit ervaren DJ duo oneindig veel mogelijkheden biedt, kun je het beste even contact opnemen met deze swingende broertjes.

VIDEO

Er is geen feest als Hugo Drax & Von Hammerstein er niet zijn geweest. Daar is geen discussie over, dat is gewoon een feit. Naast DJ’s met een perfecte timing zijn ze ook zeer goed in rekenen. Zo kwamen ze er bij toeval achter dat 1 + 1 toch echt 2 is, en dat betekent dubbel zoveel plezier! Het zal je misschien opgevallen zijn dat de video geen bekende hits bevat. Wees gerust, op jouw feest spelen ze ieder bekend en eventueel ook onbekend nummer uit de seventies, maar ook de laatste hits staan klaar. Omdat Drax & Stein niet zitten te wachten op een YouTube takedown, pleuren deze broers gewoon zelf even een bonkende track in elkaar. En dat maakt ze de ‘men’ tussen de ‘boys’!

PUUR DRAX & STEIN

Als je alleen maar muziek wilt op jouw feestje kun je gewoon een Spotify Playlist aanzetten, veel plezier ermee! Maar als je er een knalfeest van wilt maken waar iedereen uit het publiek nog lang over na zal praten, dán heb je gewoon een dosis Puur Drax & Stein nodig. Beter dan alcohol, heftiger dan een pil, bereid je voor op een ‘party like it’s nineteen seventy nine’… Zorg jij voor de techniek, Hugo Drax & Von Hammerstein zorgen voor de muziek!

DRAX & STEIN INCLUSIEF GELUIDSTECHNIEK

Met Hugo aan het stuur en Von op de passagiersstoel, is er nog ruimte genoeg in de ‘tourbus’ van Hugo Drax & Von Hammerstein om een waanzinnige installatie met alle toeters en bellen mee te sjouwen. Zo hoef je zelf niets te regelen, alles zit al inbegrepen. Met een sfeervolle disco hoek en rijen met knoppen waarvan de meest nog werken ook, maak je van iedere muffe zaal een party paleis.

EN MEER…

Heb je alleen een saaie TL-bak hangen en wil je een authentieke disco sfeer neerzetten? Wil je de locatie helemaal toppie inrichten maar heb je geen idee waar te beginnen? No problem, Hugo Drax & Von Hammerstein beunen naast DJ ook bij als ‘Interior designer’. Met een feilloos oog voor kitsch en vloekende kleuren zorgen ze voor een smaakvolle puinhoop. Informeer naar alle mogelijkheden en neem direct contact op.

Neem rechtstreeks contact op met Hugo Drax & Von Hammerstein

Bezoek de website

draxandstein.com