INTRODUCTIE

Het is al behoorlijk bijzonder als iemand goed is op één gebied, maar dat is niet voldoende voor artiest Huub Cooijmans. Wanneer je op zoek bent naar een jongleur, een goochelaar of een diabolo virtuoos moet je bij Huub zijn. Niet alleen beheerst hij deze disciplines, hij combineert ze ook op onnavolgbare wijze.

Zijn optredens zijn modern, dynamisch en veelzijdig. Neem bijvoorbeeld HuubTV, een eigentijdse goochelshow die perfect aansluit op de YouTube cultuur, of een workshop jongleren waar de deelnemers meer leren dan balletjes hooghouden. Maak kennis met Huub Cooijmans, dé magische entertainer voor ieder evenement!

video

Bezoek zeker ook de persoonlijke website van Huub Cooijmans waar je nog veel meer bijzondere video’s kunt bekijken. Hier kun je alvast kennismaken met HuubTV, een moderne interpretatie van een interactieve goochelshow. De herkenbare stijl van YouTube wordt vertaald naar een live optreden waarin het publiek zelf kiest uit de vele “clips”.

Je hebt geen 3D brilletje nodig om deze voorstelling te ervaren in drie dimensies. Bekijk deze video en ontdek hoe Huub Cooijmans moeiteloos verschillende disciplines bij elkaar brengt.

Workshop JONGLEREN

De kunst van het jongleren wordt slechts door een kleine groep artiesten beoefend en beheerst, wanneer je ziet hoe Huub Cooijmans ballen, ringen en andere voorwerpen manipuleert begrijp je ook direct waarom.

Jongleren is enorm moeilijk om goed in de vingers te krijgen, toch lijkt het bij Huub als vanzelf te gaan. Hij gebruikt deze vaardigheid op een ingenieuze wijze door workshops jongleren te geven. Dat is niet alleen leerzaam voor aspirant jongleurs, het biedt ook nieuwe inzichten voor bijvoorbeeld werknemers tijdens teamdagen.

Lichaam en geest worden samengebracht tijdens deze bijzondere workshops.

Tafelgoochelaar

Tafelgoochelen ofwel close-up magic of straatgoochelen is een vorm van entertainment waarbij de goochelaar niet op het podium staat, maar midden tussen het publiek rondloopt. Huub Cooijmans is een graag geziene gast tijdens feesten zoals bruiloften en jubilea, maar ook tijdens corporate events en beurzen is Huub in zijn elementen als goochelaar tussen het publiek. Met zijn vingervlugge talenten en een flinke dosis humor weet hij alle aanwezigen feilloos te vermaken.

Schoolcircus

Huub Cooijmans treedt vaak op voor kinderen, binnen het raamwerk van een circus wordt samen met leerlingen gewerkt aan een heuse circusvoorstelling.
Leuk en leerzaam, voor zowel de leerlingen als voor de onderwijzers.
Kinderen worden in staat gesteld hun unieke talenten te ontdekken, en groepen leren beter met elkaar samen te werken.
Er wordt daarbij gewerkt naar een spectaculaire show voor elkaar en voor de ouders.

 

“Jou vandaag gezien bij Landal Greenparks. Wat was jij goed!!!! Heb echt heel erg gelachen! Wat een heerlijke humor heb je!  

 

Over Huub TV

Neem rechtstreeks contact op met Huub Cooijmans

Bezoek de website

huubcooijmans.nl