INTRODUCTIE

Wat hebben organisaties als Alliander, ING, PostNL en KPN met elkaar gemeen? Ze hebben allemaal Jasper van Luit ingeschakeld tijdens een evenement. Jasper is een spreker, trainer én illusionist die ieder publiek weet te inspireren en te motiveren. Dat doet hij met woord, beeld en een vleugje magie. Naast communicatiedeskundige is Jasper namelijk ook een professioneel illusionist wat zijn presentaties heel bijzonder en gedenkwaardig maakt. Alle complimenten die hij mag ontvangen van cliënten spreken wat dat betreft voor zichzelf. Over spreken gesproken…

Spreker

Het maakt voor Jasper van Luit niet uit of hij voor een kleine groep van tien werknemers staat, of een publiek van 10.000 gasten tijdens een groot evenement. Als spreker toont Jasper altijd 100% toewijding en enthousiasme. Met de titel “spreker” doen we de presentaties van Jasper eigenlijk tekort. Als communicatiedeskundige brengt hij woord en beeld samen, daarbij komt zijn vakmanschap als illusionist duidelijk naar voren. Verwacht geen “one-man-show” maar een interactief geheel waarbij het publiek wordt betrokken in de presentatie. 
Voor aanvang van ieder evenement wordt overlegd met de organisatie wat precies de doelstellingen zijn, en hoe de boodschap op de beste manier kan worden overgedragen. Daarbij zal Jasper putten uit ruim vijftien jaar ervaring als spreker. Open ieder evenement of congres op een bijzondere manier, of sluit deze af op een spectaculaire wijze die een diepe indruk zal achterlaten.

Trainer

Tijdens teambuilding workshops en als team trainer brengt Jasper de deelnemers samen. Niet alleen fysiek, door een persoonlijke aanpak wordt de teamgeest kracht bijgezet. Werknemers vormen de kern van het succes in iedere organisatie, door de interne communicatie te verbeteren en de creativiteit van het personeel aan te wakkeren groeit een team. En het bedrijf groeit mee. Ook hier speelt magie weer een belangrijke rol. Zo leert Jasper de deelnemers om zelf ook trucs op te voeren, niet alleen als individu maar ook als team. Hiermee wordt iedere training een bijzonder evenement met magische taferelen waar alle participanten met plezier op terug zullen kijken.

Illusionist

Een goede spreker of trainer weet het publiek te interesseren, informeren en inspireren. Jasper van Luit gebruikt zijn jarenlange kennis als illusionist in alle presentaties en evenementen. Dit is het aas waar de deelnemers graag hun tanden in zetten, het is tevens een haak om de informatie mee te verankeren in het brein van de participanten. Bouw aan een magisch team met communicatiedeskundige Jasper van Luit.

Magic in Business luidt de naam van het bedrijf met Jasper van Luit aan het roer, daarmee is deze artiest echt een B2B leverancier. Kies voor voor magie mét inhoud, bekijk direct het volledige aanbod diensten via de website.

 

“We hebben enorm genoten van Jasper’s presentatie! In de wandelgangen hoor ik dat dit het beste event ooit was!”

 

Philips Benelux 

Neem rechtstreeks contact op met Jasper van Luit

Bezoek de website

magicinbusiness.nl