Introductie

Er zijn een aantal professionele carrières die je kunt bedenken voor iemand die een diploma op zak heeft van de Technische Universiteit Eindhoven. Jeroen de Jong heeft gewerkt voor bedrijven als Microsoft, Shell, Unilever, MAN, Rabobank en ING. Niet als werktuigbouwkundige maar als goochelaar, want goochelen is de grote passie van deze artiest in hart en nieren. Zo heeft Jeroen de Jong internationaal opgetreden, van intieme feestjes tot aan grote evenementen. En van close-up magic tot aan interactieve podium presentaties. Deze charmante goochelaar weet wetenschappelijke kennis te combineren met een magische belevenis die het publiek nooit meer zal vergeten.

video

De mooiste goocheltrucs zijn illusies waar je met je neus bovenop staat. Maar ga niet té dichtbij alsjeblieft, want dan kun je een flinke brandwond oplopen! Wees gerust, Jeroen de Jong heeft alles onder controle wanneer hij als goochelaar rondloopt tussen de gasten. Portemonnees vliegen in brand, kaarten veranderen met een knip van de vinger en zijn ‘handige assistente’ verplaatst zich door het luchtledige. Let naast de vakkundige prestatie van de trucs ook op de reacties van de omstanders. Voor Jeroen is de truc pas geslaagd als de gasten deze ervaring meenemen als dierbare herinnering.

TAFELGOOCHELAAR

Deze tafelgast strooit niet met peper en zout, maar met magie! Jeroen schuift even gezellig aan en voert wonderbaarlijke trucs uit met alledaagse voorwerpen. Munten krijgen een eigen leven, en kaarten veranderen voor je ogen. Naast trucs met objecten zal hij ook het brein van de gasten in de knoop leggen!

BEDRIJFSGOOCHELAAR

Wanneer je op zoek bent naar een representatieve entertainer die de feilloos de juiste toon aan zal slaan, is Jeroen de Jong een entertainer die zich ook in een chique ambiance uitstekend thuis voelt. Speciale wensen of een memorabele truc voor de gasten kun je met Jeroen afstemmen, ieder optreden is weer een unieke ervaring.

BEURSGOOCHELAAR

Laat Jeroen de Jong los op de beursgangers en breng ze in een opperbeste stemming. Hij kan daarbij rondlopen op de beursvloer om trucs uit te voeren, ook is het mogelijk om Jeroen als exclusieve gast aan je eigen beursstand te laten goochelen. Laat deze ‘mentalist’ de gedachten van de beursgangers lezen, weet hij waar de klanten naar op zoek zijn? Jeroen kan op ludieke wijze kortingen en andere incentives als prijs weggeven.

CENTRALE ACT

Wanneer je een grote groep gasten tegelijkertijd wilt vermaken, bijvoorbeeld tijdens een congres met een compleet programma, kun je Jeroen de Jong zijn centrale act laten opvoeren. Dit is een interactieve show van variabele lengte waarbij het mogelijk is de boodschap van het bedrijf of evenement te integreren met de show. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

GOOCHELWORLSHOP

Ben je zelf nieuwsgierig hoe Jeroen al deze trucs uitvoert? Tijdens zijn onthullende goochelworkshop leert jong en oud hoe zijn populaire trucs in elkaar zitten. Deze informatie zul je de rest van je leven meedragen, en de skills die je leert zullen nog vaak tevoorschijn komen tijdens feestjes. Het is ook een perfect uitje voor team building. Neem contact op met Jeroen de Jong en maak kennis met deze veelzijdige goochelaar.

 

“Jeroen zorgt voor heerlijke afleiding als afsluiting van de team meeting. Met trucs en zijn personality vrolijkt hij de boel op en gaat iedereen met een goed gevoel naar huis en met de vraag: Hoe deed hij dat nou?”

 

Microsoft

Neem rechtstreeks contact op met Jeroen de Jong

Bezoek de website

jeroen-dejong.nl