Introductielogo Justimpossible

Waar moet je beginnen met de beschrijving van goochelaar Justin Vliegenthart? Met een zeer uiteenlopend repertoire is het haast onmogelijk om deze getalenteerde artiest te beschrijven in enkele zinnen. Zijn website titel “justimpossible.nl” doet zijn naam eer aan! Zoals vaak het geval is, begon ook Justin als kind met een goocheldoos, en op veertienjarige leeftijd stond hij al voor het publiek. Het lijkt wel kinderspel hoe Justin als tafelgoochelaar de gasten op ieder evenement vermaakt. Daarmee is Justin Vliegenthart een entertainer voor jong en oud, zijn hilarische kindershows mogen ook zeker niet onvermeld blijven. Je mag van een directeur basisschool verwachten dat hij goed met kinderen overweg kan, dat de “gentleman of magic” naast kinderen onderwijzen ook het jonge grut kan amuseren is niet voor iedere onderwijsprofessional weggelegd.

 

video

Close-up magic is de meest uitdagende discipline voor een goochelaar om onder de knie te krijgen, het is duidelijk dat Justin Vliegenthart van jongs af aan de blaren op zijn vingers heeft geoefend. Naast tafelgoochelaar is Justin ook een meester in zakkenrollen. Pas op met deze beroepsdief, het is maar goed dat hij aan de goede kant van wet staat! In deze video zie je direct hoe Justin Vliegenthart het publiek tijdens ieder evenement enthousiast maakt.

Table-Magic & Zakkenrollen

Tafelgoochelen is niet alleen goochelen met kaarten en balletjes, Justin goochelt vooral met de gasten. De grens tussen participant en slachtoffer is dun, want als getalenteerd zakkenroller verzamelt hij horloges en sieraden als geen ander!

PODIUM / CENTRALE ACT

Wanneer je een (grote) groep wilt vermaken en verrassen is de centrale podium act van Justin Vliegenthart de ideale keuze. Hij combineert goochelen met mentalisme zoals je die kent van Victor Mids, Gili en Derren Brown. Wie durft het aan?

Kindershows

Justin is jarenlang een leraar geweest op de basisschool, de laatste jaren is hij zelfs directeur. Deze ervaring komt goed van pas tijdens zijn prachtige kindershows voor alle leeftijden.

Ballonartiest

Laat de “koning van de ballonnen” unieke creaties maken op jouw evenement. En het woord “koning” kun je heel letterlijk nemen; zijn ballonnenkroon is beroemd, de kroon op zijn werk als ballonartiest!

Workshop Goochelen

Hoe voeren die goochelaars en mentalisten op de televisie hun trucs eigenlijk uit? Justin Vliegenthart klapt uit de school met zijn workshop goochelen. Als (voormalig) docent kan hij iedereen leren goochelen.

ALLROUND ENTERTAINER

Justin Vliegenthart is niet zomaar een goochelaar, hij is een allround entertainer die overal een welkome gast is. Van een klein kinderfeest tot aan een theater vol volwassenen, met zijn magische persona en wonderbaarlijke trucs wordt ieder evenement een onvergetelijke belevenis!

 

“Goochelaar op topniveau en verwonderaar met klasse”

Neem rechtstreeks contact op met Justin Vliegenthart

Bezoek de website

justimpossible.nl