Introductie

Toen Lieke Grey opgroeide, werd ze al omringd door muziek en entertainment. Ze was pas 15 jaar jong toen ze ontdekt werd, en vanaf die tijd heeft haar carrière zich in een wervelend tempo ontwikkeld. Deze veelzijdige zangeres voelt zich net zo thuis op een golfclub, als tijdens een bedrijfsfeest of op een intiem feestje. Ondanks haar frisse verschijning heeft ze een jarenlange ervaring waarbij ze gasten in al hun levensfasen heeft mogen toezingen. De passie voor haar vak én voor mensen is duidelijk hoorbaar in haar zuivere stem vol met emotie. Niet alleen weet ze de aandacht te trekken, ze kan ook als geen ander een bijzondere sfeer neerzetten waar je nog lang met plezier aan zult terugdenken. Kijk en luister naar het verhaal achter de zangeres Lieke Grey, en neem direct contact met haar op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

video

Het nummer “Mag ik dan bij jou” werd origineel gezongen door Claudia de Breij. In deze versie geeft Lieke een compleet unieke interpretatie van dit nummer, waarbij ze wordt bijgestaan door zanger en gitarist William Smulders. Dit is slechts één voorbeeld van het vocale talent van Lieke Grey, deze dame heeft echt geen harde beats of autotune nodig om te scoren. Naast de vele covers die Lieke in haar repertoire heeft, zingt ze op verzoek ook uit eigen werk.

LIEFDE

Met slechts een goed getrainde stem kun je een breed spectrum aan emoties overdragen, er zijn veel gebeurtenissen in het leven waarbij liefde de hoofdrol speelt. Denk aan een huwelijk, waarbij Lieke Grey van de ceremonie in de kerk tot aan het huwelijksfeest voor muzikale ondersteuning kan zorgen.

FEEST

Tijd voor een feestje? Dan is er geen betere gangmaker dan Lieke Grey, de zangeres die solo of met een complete live band alle voetjes op de dansvloer weet te krijgen. Nederlandstalig, Engelstalig, Rock & Roll of de laatste hits; Lieke vertolkt het op haar onnavolgbare wijze én zal overal zorgen voor een knalfeest waar iedereen zich zal vermaken.

AFSCHEID

Ook verdriet en afscheid horen bij het leven, Lieke heeft zelf ook droevige tijden meegemaakt. Het is een heel dankbaar moment als Lieke Grey op mag treden bij een begrafenis of crematie. Muziek brengt mensen samen, muziek is emotie. Bespreek samen met deze bijzondere zangeres hoe je ook in tijden van rouw zang kunt inzetten om de aanwezigen een hart onder de riem te steken.

HET MAG IETS MEER ZIJN!

Voor evenementen waar je nog een plekje over hebt op het podium kun je het duo William & Lieke boeken. Eén virtuoze gitarist, twee professionele zangstemmen en een sound waar iedere tent van over de kop gaat! Wil je het nóg groter aanpakken? Dan kun je de band Kings and Queen boeken met Lieke en William als stralend middelpunt. Er is geen zaal te groot voor deze muzikanten die een ongelofelijk breed repertoire leveren.

Neem rechtstreeks contact op met Lieke Grey

Bezoek de website

liekegrey.nl