Introductie

Maarten Bruins is een ervaren goochelaar die al sinds zijn veertiende op het podium staat. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een allround goochelaar, van tafelgoochelen tot aan grote podium voorstellingen. Hoewel hij daar veel succes mee heeft geboekt, en ook diverse onderscheidingen in de wacht heeft gesleept, heeft Maarten zich nu toegelegd op kindergoochelshows. Hij treedt op voor zowel kleinere als grotere groepen, waarbij hij gegarandeerd het jonge publiek zal verbazen en verwonderen. Maak op deze pagina kennis met Maarten Bruins, dé goochelaar voor kinderen!

 

video

Maarten Bruins geeft niet graag veel prijs van zijn kindervoorstellingen, het element van verrassing speelt namelijk een belangrijke rol in zijn show. Toch licht hij in deze video een klein tipje van de sluier op. Daarbij hoef je echt niet te letten op de trucs, Maarten is zo watervlug dat je geen idee hebt hoe hij zijn goocheltrucs uitvoert. Let vooral op de enthousiaste reacties van het jonge publiek. Iedere onderwijzer of organisator van een kinderfeestje weet hoe moeilijk het is om een zaal vol kinderen te amuseren. En dat is misschien wel de grootste truc van Maarten Bruins!

KINDERGOOCHELAAR

Er zijn goochelaars als Hans Klok die grote illusies opvoeren, er zijn ook goochelaars als Victor Mids die het juist heel klein houden. Maarten Bruins geeft grootse voorstellingen voor een klein publiek. En dat mag je gerust letterlijk nemen; deze kindergoochelaar neemt graag de ruimte om zijn podium in te richten met allerlei verbazingwekkende installaties. Tijdens de show ontdekt het jeugdige publiek steeds weer iets nieuws. Groot entertainment voor de kleintjes dus.

MAATWERK KINDERGOOCHELSHOW

Maak het jezelf makkelijk en boek de kindergoochelshow van een uur. Maarten Bruins heeft een interactieve show ontwikkeld die snel is op te zetten, waarmee hij een uur lang het publiek optimaal zal vermaken. Niet alleen de kleintjes zullen genieten, ook oudere kinderen en volwassen worden net zo verrast als de kids op de eerste rij. Aan het einde van de show leert Maarten het publiek ook nog een leuke truc voor thuis. Er is een keuze uit meerdere shows, zo kun je precies de voorstelling boeken die aansluit op de doelgroep.

MAG HET NOG MEER ZIJN?

Naast de standaard shows die pakweg een uur duren, is het ook mogelijk om Maarten Bruins na de voorstelling ballonfiguren te laten maken. Dit extra programma van een half uur is optioneel, zo kun je de kinderen nog langer vermaken. Informeer naar alle mogelijkheden en maatwerk voorstellingen voor kinderen.

 

Een van de meest geboekte kindergoochelaars van Nederland.

 

Neem rechtstreeks contact op met Maarten Bruins

Bezoek de website

kindergoochelaar.nl