INTRODUCTIE

Sinterklaas is een welkome gast uit Spanje, toch zijn het steeds weer de Pieten die de show stelen. Magico & Dimitri vormen samen het meest Magische én Muzikale Pieten duo voor ieder Sinterklaasfeest. Wanneer je als ondernemer of organisatie op zoek bent naar het perfecte voorprogramma om een groots Sinterklaasfeest in te luiden zorgen Magico & Dimitri voor negentig minuten topentertainment! Lees snel verder voor een overzicht van deze spectaculaire show voor jong en oud.

DIMITRI MAAKT EEN MUZIKALE REIS

Het feest begint al direct wanneer de (jonge) gasten verschijnen. Dimitri zorgt voor een muzikale ontvangst die iedere aanwezige direct in de juiste sfeer zal brengen. Dit is de meest muzikale Piet van Nederland, Spanje en alle landen eromheen, en hij staat klaar met een grote koffer vol platen met alle bekende Sinterklaasliedjes van vroeger en nu. Deze meezingers worden afgewisseld met moderne Hits voor Kids waar iedereen opperbest van zal genieten. De zaal stroomt langzaam vol, en terwijl de volwassenen van een kop koffie kunnen genieten drinken de kinderen een beker limonade. Of ze reizen direct mee met Dimitri op een muzikale reis waarin de allerleukste Sinterklaasliedjes langs zullen komen.

MAGICO PRESENTEERT EEN MAGISCHE SHOW

Als iedereen er klaar voor zit verschijnt Magico ten tonele, waar hij jong en oud zal trakteren op een interactieve magische show. Iedereen zal geboeid toekijken terwijl deze Piet magische kleurplaten, pepernoten en gekke goochelstokken de revue laat passeren. Piet Magico begon al met goochelen toen hij nog een klein Pietje was, met ruim 24 jaar ervaring weet hij iedereen te vermaken, verbazen en verwonderen. Als grote finale (niet verklappen!) zal de show worden afgesloten met de Kleurrijke Ballonnen Finale, waarbij er binnen een handomdraai de allerleukste ballonfiguren op het podium zullen verschijnen.

HOOR WIE KLOPT DAAR KINDEREN … ?

Wanneer de centrale act ten einde is kunnen Pieten Magico en Dimitri indien gewenst Sinterklaas en de andere Pieten introduceren voor een naadloze overgang in het programma. Tijdens de voorstelling zullen deze twee Pieten op eigen kracht het publiek vermaken met heerlijke muziek en wonderbaarlijke goocheltrucs. Het volledige voorprogramma bestaat uit een muzikale ontvangst door Dimitri die 30 minuten duurt, en een goochelshow van Magico die 60 minuten in beslag neemt. In totaal duurt het voorprogramma dus 90 minuten. Meer weten over de inhoud van deze Sinterklaasshow, over de planning of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met het Magische en Muzikale duo Magico en Dimitri!

Ballonartiest André

Neem contact op met Magico & Dimitri via Dutch Magic

Bezoek de website

dutchmagic.nl