Introductie

Marc Woods is een goochelaar die al meer dan tien jaar zowel de vaderlandse podia als drukke winkelstraten verandert in een magisch schouwspel waar iedereen over verbaasd zal zijn. Met zijn prijswinnende acts treedt Marc ieder jaar meer dan 150 keer op voor de meest uiteenlopende toeschouwers, maak jij dit jaar ook kennis met zijn waanzinnige acts? Maar let op, Marc Woods is een vlugge zakkenroller, een mentale magiër én een veelzijdige artiest die naast Nederlands ook Engels, Duits en Frans spreekt. Dit is echt een entertainer om “vous” tegen te zeggen!

 

video

Een goochelaar die recht voor je ogen een aansteker in een blikje duwt die er eigenlijk niet in past, een artiest die jouw horloge binnen een seconde van je pols heeft gestolen… Je krijgt er rillingen van op je rug. Goochelaar Marc Woods voelt zich thuis in het theater, op beurzen, tijdens feesten en gewoon op straat. Met zijn spontane karakter en jarenlange ervaring is Marc een graag geziene gast die al veel mensen verbaasd heeft achtergelaten. Bekijk het zelf in deze video.

MiNDHACKER

Zijn jouw wachtwoorden sterk genoeg? Heb je alle sieraden netjes in een kluis achter slot en grendel? Alles kan gekraakt worden, behalve jouw hersenen…toch? Laat Marc Woods een kijkje nemen in jouw brein, en geef je over aan de MiNDHACKER die niet alleen met kaarten goochelt, maar ook met jouw gedachten!

Tafelgoochelaar

Boek een artiest voor jouw feest, bruiloft of jubileum die alle gasten versteld doet staan. Marc Woods spreekt de gasten aan en laat ze een leuke truc zien, terwijl horloges en andere sieraden verdwijnen. Wees gerust, alles komt weer op magische wijze terug!

Beursgoochelaar

Met een beursgoochelaar verzamel je geen visitekaartjes, maar trek je waardevolle leads aan. Samen met Marc wordt vooraf een marketing plan opgesteld, waarin hij er als goochelaar voor zorgt dat bezoekers zullen converteren tot klanten. Dat is geen tovenarij, maar puur vakmanschap!

Familieshow

Entertainment voor jong en oud, daarvoor moet je bij Marc Woods zijn. Met zijn zinderende familieshow voelen kleine kinderen zich even heel groot als assistent goochelaar, en volwassenen voelen zich weer even piepjong als ze verrast worden door zijn professionele goocheltrucs. Hoe doet hij dat toch?

Street Magic Show

Speel nooit balletje balletje op straat, tenzij daar Marc Woods bij staat! Kleine goocheltrucs met grote reacties, deze straatartiest vermaakt iedereen op straat. Bij goochelen zijn er geen grenzen, ook de taalbarrière weet hij feilloos te overwinnen.

Workshop goochelen

Wil jij weten hoe de vork écht in de steel zit, en hoe je kaarten kunt laten verdwijnen met korte mouwen? Deze workshop goochelen is het ideale familie-uitje of een effectief teambuilding event. Je zult nog jarenlang plezier beleven aan de trucs die je leert tijdens deze goochelworkshops.

 

Marc heeft voor onze familie een privé optreden gegeven. De manier waarop hij met zowel het jonge als oudere publiek omgaat is gewoon super. We hebben met zijn allen genoten!

Wouter Hermsen

Neem rechtstreeks contact op met Marc Woods

Bezoek de website

marcwoods.nl