INTRODUCTIE

We gaan niet naar zijn leeftijd vragen, we kunnen wel melden dat ondanks die energieke presentatie en zijn jeugdige uiterlijk Mario Magic al tientallen jaren in het vak zit. Mario is een regelrechte “crowd pleaser”, die pas tevreden is als iedereen het naar z’n zin heeft. Hij won in 2017 dan ook welverdiend de titel “Nederlands Kampioenschap Straatgoochelen” in IJmuiden. Naast de prijs van de professionele vakjury won hij ook de publieksprijs. Naast goochelaaris deze artiest, die vrienden beter kennen als Martijn Priemis, ook te boeken als Lakei Martijn. In deze gedaante ontvangt hij gasten op onnavolgbare wijze waarbij zijn improvisatietalenten direct duidelijk worden. Maak kennis met deze veelzijdige artiest, en neem direct contact op voor meer informatie.

We hebben in de eerste alinea al vermeld dat Mario Magic met straatgoochelen de eerste plek wist te behalen in 2017. Daarnaast heeft hij ook al op het erepodium gestaan als “komisch goochelaar”. Martijn (zijn echte naam) is een ware kameleon, wanneer je deze artiest inhuurt is het “één halen, twee betalen”! Of zelfs drie…

 

Lakei Martijn

De eerste indruk is van groot belang, wanneer de gasten op hartverwarmende wijze worden ontvangen door Lakei Martijn kan het evenement niet meer stuk! Naast zijn opvallende kostuum weet hij met clowneske gelaatstrekken en een lichaam als een tekenfilmfiguur direct leven in de brouwerij te brengen.

 

 

Mario Magic

Als meermaals onderscheiden artiest is Mario Magic een tafelgoochelaar die het publiek zal verrassen en tegelijkertijd zal laten schateren van het lachen. Hoewel Mario al vele malen op het podium heeft gestaan met zijn bijzondere goochelacts is hij vooral tussen de aanwezigen helemaal in zijn element.

Razende Reporter

Bij dit karakter van de meester in vermommingen is er geen geheim dat niet naar boven komt. De Razende Reporter is nieuwsgierig, doortastend en weet alles uit de gasten te trekken. Tenminste, als het lukt om er nog een woord tussen te krijgen, want deze reporter is een ware spraakwaterval die ieder evenement tot een onvergetelijke ervaring maakt.

 

 

Mario Magic is kampioen straatgoochelen!

 

Neem rechtstreeks contact op met Mario Magic

Bezoek de website

SIERHUISEVENTS.NL