INTRODUCTIE

Goochelaar Martijn Martell is een artiest met vele gezichten. Soms zie je een serieuze en zakelijke entertainer tijdens een bedrijfsfeest of promotioneel event, dan staat er weer een ludieke artiest vol humor op een surpriseparty of trouwfeest. Vaak komen deze verschillende eigenschappen tevoorschijn tijdens hetzelfde optreden. Dat is Martijn Martell, een creatieve duizendpoot die jong en oud zal vermaken met zijn magische verschijning, trucs en unieke presentatie.

Ballon artiest & Kindergoochelaar 

Volwassen vermaken is kinderspel, de aandacht van een groep kinderen vasthouden is pas écht een uitdaging. Maak het jezelf als event organizer makkelijk, en boek Martijn Martell voor een kindershow waar alle aanwezigen van zullen genieten. Van een klein verjaardagsfeestje tot een groot evenement, wanneer Martijn binnenstapt is het moment aangebroken voor een magisch moment waarbij alle kinderen verbijsterd zullen staan. Martijn Martell gaat verder dan de bekende goocheltrucs, en stemt zijn act feilloos af op het jonge publiek door ze te betrekken in de act.

Maak het extra feestelijk tijdens een evenement en boek Martijn Martell als ballon artiest, zijn creaties zijn werkelijk verbluffend! Van schattige dieren tot extravagante kronen en andere “luchtige” voorwerpen, je ziet deze kunstzinnige creaties in drie dimensies voor je ogen verschijnen.

ZAKKENROLLER & TAFELGOOCHELAAR

Van een feestelijke kindervoorstelling tot aan professionele zakkenroller, Martijn Martell is van alle markten thuis. De grens tussen goochelaar en leugenaar liggen dicht bij elkaar, met zijn zakkenroller act zoekt Martijn de grenzen op. Wees gerust, alle horloges, kettingen en portefeuilles zullen weer terugkeren bij de rechtmatige eigenaar, hoewel die stropdas toch erg leuk zou staan in zijn persoonlijke collectie… Een tafelgoochelaar is niet een artiest die tafels kan laten zweven, hoewel Martijn ook de kunst van levitatie beheerst. Het betreft een entertainer die zich tussen de gasten begeeft en close-up magic trucs laat zien. Martijn Martell staat schouder aan schouder met het publiek en zal zo ieder evenement tot een magische beleving maken.

PRESENTATIE

Martijn Martell is niet alleen vlug met zijn handen, ook zijn stembanden zijn getraind op de meest uiteenlopende uitdagingen. Je kunt Martijn inschakelen als presentator van jouw evenement, in nauwe samenwerking met de organisatie zorgt hij dat de juiste toon wordt gezet, en dat iedere presentatie van begin tot eind perfect verloopt. Als artiest met ervaring zorgt hij ervoor dat iedere boodschap duidelijk naar voren komt, en creëert precies de juiste sfeer die nodig is om van elk event een succes te maken. Bespreek de mogelijkheden voor presentaties geheel vrijblijvend met Martijn Martell, professioneel goochelaar en veelzijdig artiest.

 

 

Actie, humor en magie. Dat is wat Martijn Martell brengt in zijn spetterende kindershows.

Neem rechtstreeks contact op met Martijn Martell

Bezoek de website

martijnmartell.nl