Introductie

Naast muzikaal talent delen zangers en zangeressen vaak ook een flink ego. Geen slechte eigenschap voor een ‘frontman’ of ‘frontwoman’, maar deze karaktertrek is niet overal op zijn plaats. Mieke Koers vaart een heel andere … richting in en profileert zichzelf als “Miekes Muzikaal Behang”. Terwijl haar prachtige stemgeluid klinkt blijft de aandacht gericht op het bruidspaar, het verrukkelijke diner of de producten van de opdrachtgever. Toch is Mieke zeker geen muurbloempje, ze komt representatief voor de dag tijdens iedere gelegenheid. Voor ieder event waar behoefte is aan live muziek met een sfeerverhogende werking is Miekes Muzikaal Behang de perfecte keuze!

video

Terwijl de eerste klanken hoorbaar zijn, zie je Mieke zitten op een krukje. Dan hoor je die zwoele stem van een professioneel zangeres. Het is moeilijk voor te stellen dat niet alle ogen direct gericht zijn op deze artiest, toch heeft ze er een kunst van gemaakt om volledig op te gaan in iedere setting. Het brede repertoire mag ook genoemd worden, voor zowel Engelstalige als Nederlandstalige nummers kun je rekenen op Miekes Muzikaal Behang.

MIEKES MUZIKAAL BEHANG

Je wilt met elkaar praten of een ceremonie goed volgen, toch wil je graag iets meer dan een CD of MP3 als achtergrondmuziek. Mieke Koers treedt op met een eigen sound systeem dat compact is, met professionele backing tracks die niet alle aandacht opeisen en met een uniek live stemgeluid. Zo kan ze inspelen op de situatie, en op subtiele wijze de sfeer verhogen.

BRUILOFT

Trouw je in stilte, of draai je het nummer “Marry Me”? Mieke heeft een speciaal programma voor bruiloften, van de huwelijksinzegening tot aan het feest achteraf. In overleg met het bruidspaar wordt een setlist bepaald die perfect aansluit op het stel. Je kunt Mieke boeken voor een deel van de dag, of laat Miekes Muzikaal behang tijdens alle bijzondere momenten de sfeer verhogen.

KERST BEHANG

Hoewel Mieke Koers op alle feesten en evenementen inzetbaar is, heeft ze speciaal voor de kerstdagen een setlist samengesteld om alle aanwezigen in de juiste stemming te brengen. Heb je speciale wensen? Geef het gerust door, Mieke zorgt dat haar optreden perfect aansluit op iedere situatie.

CORPORATE TOT FAMILIEDINER

Niet alleen grote opdrachtgevers zoals Philips, Rabobank en Center Parcs boeken Miekes Muzikaal Behang; ook voor een jubileum, een verjaardag of een gezellig familiediner kun je de juiste toon zetten met Mieke Koers op de achtergrond. In tegenstelling tot ‘ingeblikte’ muziek kan een live zangeres interactief inspelen op het moment. Dat is niet alleen hoorbaar, je zult het vooral ook voelen.

GROTE COLLECTIE BEHANG

Wil je Ella Fitzgerald, John Legend, Sade en Wim Sonneveld uitnodigen op jouw feest of evenement? Met Miekes Muzikaal Behang haal je de beste muziek van de laatste eeuw in huis, zonder sterallures maar met een zangeres die de sterren van de hemel zingt.

Neem rechtstreeks contact op met Mieke Koers

Bezoek de website

miekesmuzikaalbehang.com