Introductie

Een artiest moet in staat zijn om veel balletjes tegelijkertijd in de lucht te houden. In het geval van Niels Duinker mag je dit gerust heel letterlijk nemen, want als meervoudig kampioen jongleren tart hij moeiteloos de wet van de zwaartekracht. Sterker nog; hij lacht erom! Want tijdens de optredens van deze veelzijdige entertainer jongleert hij niet alleen met voorwerpen, maar ook met woorden. Niels Duinker heeft al meerdere malen in het Guinness Book of Records gestaan, en heeft op zeven continenten ook zeven balletjes omhoog gehouden. Het enige wat (open)valt is jouw mond van verbazing, wanneer je jongleur Niels Duinker aan het werk ziet.

video

Maak kennis met de man voor wie zwaartekracht niet lijkt te bestaan. Niet alleen heeft hij opgetreden in vele pretparken, cruiseships en clubs in Las Vegas, hij is ook een graag geziene gast op televisie. Geef hem niet iets in zijn handen, de kans is groot dat het de lucht ingaat. Het is haast niet te geloven dat het allemaal echt is, en dat er niet stiekem touwtjes of magneten gebruikt worden. Daarom vraagt Niels graag iemand uit het publiek op het toneel om de show van dichtbij mee te maken. Het is oppassen geblazen als de zwaarden tevoorschijn komen!

GRAVITY IS A JOKE!

Zwaartekracht is een grap, dat is het motto van Niels Duinker. Als sinds hij twaalf jaar oud is treedt hij op als jongleur. Niet alleen heeft hij meerdere studies jongleren gevolgd, hij heeft ook een diploma werktuigbouwkunde van de Technische Universiteit Delft op zak. Zou dat het geheim zijn van de gave om de zwaartekracht naar zijn hand te zetten? Niels Duinker is beschikbaar voor grote shows en evenementen, en als zijn drukke agenda dat toelaat kun je hem ook zeker voor feesten inhuren.

JONGLEREN MET TAAL

Hoewel je urenlang met verbazing kunt kijken naar het onderscheiden jongleer werk van Niels Duinker, is dat zeker niet de enige reden om deze artiest te boeken. Hij jongleert net zo makkelijk met woorden tijdens een hilarische voorstelling waarbij hij ook speelt met de gasten in het publiek. Hij is daarbij zeer internationaal ingesteld en spreekt naast Nederlands ook Engels en Duits. Dat komt uitermate goed van pas op beurzen en evenementen, maar ook op de cruiseschepen waar hij regelmatig zijn kunsten vertoont.

WORKSHOPS

De metafoor van “vele balletjes hoog houden” spreekt eigenlijk wel voor zich. Daarmee is het talent van Niels Duinker ook ideaal voor workshops, presentaties en als interactieve act tussen een lange dag teambuilding of keynote presentaties. Het aanwezige publiek zal spelenderwijs ook echt iets leren, samen met de opdrachtgever zorgt Niels ervoor dat de presentatie perfect aansluit op het thema of onderwerp.

Neem rechtstreeks contact op met Niels Duinker

Bezoek de website

comedyjuggler.com